Category: Video

Dec 16

Video: Kia Forte Koup!

httpv://www.youtube.com/watch?v=dilz4S7D7Fw Gua tak tau apa kes gambar Ford S-MAX bawah tak nak kuar, merajuk dengan gua ke apa? Lu orang layanlah dulu video ni. Apa Mat Saleh tu cakap pun gua tak tau. Tapi yang gua tau kereta ni kacak juga. Macam Putra dah gua tengok Besok gua post video lagi best, Mak Uia tengok …

Continue reading »

Dec 12

Video: Hyundai lwn Lexus lwn BMW!

httpv://www.youtube.com/watch?v=oi1mQhTr3G8 Baru-baru ini Hyundai memenangi anugerah yang sangat besar dan bermakna sepanjang lebih 30 tahun penubuhannya. Hyundai memenangi anugerah kereta tahunan Amerika Utara 2009 atau dalam bahasa Inggerisnya 2009 North American Car of the Year. Bukan senang nak menang anugerah tersebut lebih-lebih lagi bersaing dengan jenama hebat lain seperti BMW, Lexus dan pelbagai jenama lagi. …

Continue reading »

Nov 27

Video: BMW Power – 10 Tahun F1!: Kemaskini 11:50 mlm.

httpv://www.youtube.com/watch?v=YfC2ust2XCI Kemaskini 28/11: 11:50 mlm. BMW telah menjual sahamnya kepada Peter Sauber. Qadbak kini tiada kena mengena dengan BMW Sauber. ___________________________________________ Masa depan Sauber dalam F1 masih lagi kabur walaupun grid kosong sudah tersedia apabila Toyota menarik diri dari F1 musim 2010. Qadbak Investment yang baru-baru ini membeli saham BMW dikatakan bermasalah dan rasanya sebab …

Continue reading »

Nov 02

Video: Sikit lagi nak kena!

httpv://www.youtube.com/watch?v=BO2rW1alVv8 Rajin pula gua nak post hari ni. Brader tu sikit lagi nak kena! -Matpon-

Oct 22

Video: Honda Stream RST!

httpv://www.youtube.com/watch?v=GeqybAuLolw Honda Stream RST ini bakal dilancarkan sedikit hari lagi di negara kita. Mungkin esok, mungkin lusa atau bila-bila sahaja. Tiada perubahan ketara sangat cuma model ini nampak lebih resing. Saja je saya letak video dalam bahasa Jepun, saya pun tak faham sepatah haram. Kalau ada yang reti cakap Jepun mintala kongsi sama-sama. Untuk gambar, …

Continue reading »