Video: BMW Power – 10 Tahun F1!: Kemaskini 11:50 mlm.

httpv://www.youtube.com/watch?v=YfC2ust2XCI

Kemaskini 28/11: 11:50 mlm.

BMW telah menjual sahamnya kepada Peter Sauber. Qadbak kini tiada kena mengena dengan BMW Sauber.

___________________________________________

Masa depan Sauber dalam F1 masih lagi kabur walaupun grid kosong sudah tersedia apabila Toyota menarik diri dari F1 musim 2010. Qadbak Investment yang baru-baru ini membeli saham BMW dikatakan bermasalah dan rasanya sebab itulah Sauber masih tidak membuat pengesahan penyertaannya.

Apapun, klip video di atas adalah rangkuman 10 tahun BMW terlibat dalam F1, bermula dari zaman Williams hinggalah bersama Sauber. Sesuai untuk peminat BMW Sauber dan kejuruteraan F1.

httpv://www.youtube.com/watch?v=yXwxMGMGxbo

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

12 comments

Skip to comment form

    • exJAVANESE on November 27, 2009 at 10:33 pm
    • Reply

    warhh… gua first!!

    Bmw sauber sebanarye satu pasukan yang sentiasa positif dalm memajukan psukannye.

    • Alvanza on November 28, 2009 at 12:08 am
    • Reply

    Gua 2nd
    Pasukan F1 1 Malaysia ape cerita?

    • pendita_gila on November 28, 2009 at 8:48 am
    • Reply

    gua no bp ek???

    gua mmg sokong bmw dr zaman sauber je hahah…tp mmg sempoi tau..tp taun ni cinta gua beralih arah ke F1 1malaysia huhuhu

  1. Ako lebih respek ngan Sauber dari pasukan F1 lain sebab ianya satu pasukan yang merekrut bakal2 pemandu F1 masa depan.

    Lihat saja pemandu2 ni: Felipe Massa, Kimi Raikonnen, Robert Kubica. Kesemuanya memulakan tugas pertama F1 mereka dengan pasukan ini. Pendek kata apabila pasukan Sauber ni ketengahkan pemandu baru untuk musim tu, pengurus pasukan lain sudah mengintai2 potensi mereka.

    Enough said. Ako tak mau Sauber out dari F1. I’m the biggest fan of them!~

    • on November 28, 2009 at 10:32 am
    • Reply

    BMW mmg power cuma dorg blom pernah menang Juara Dunia untuk kategori Pasukan kalo tak silap gua…

    • hantukete on November 28, 2009 at 11:10 am
    • Reply

    BMW memang power!!!

    • bonot on November 28, 2009 at 12:48 pm
    • Reply

    nak main e30 la..

    • smut liar on November 28, 2009 at 1:52 pm
    • Reply

    bmw mmg power. tp jgn sampai nama petronas hilang plak.
    makin lama makin x nampak nama petronasional kat keta bmw tu.
    gua mmg minat gile keta bmw ni…

  2. exJAVANESE
    Yer, kuasa positif dengan positif memang tak ngam. Gua slalu main magnet dulu.

    Alvanza
    Ntah, wei cuba lu nyanyi sket lagu iklan Alza tu. Macam sedap pulak gua dengar.

    pendita_gila
    Makwe lu ke F1 Malaysia tu?

    ex-Z2H
    Perkh lu intai makwe mana ni?

    CaparZo
    Apa kelas, main piala monsun lagi best. Pusing-pusing tempat sama. Juta-juta orang tengok.

    hantukete
    Power Power Power Ben 10!!!!

    bonot
    Gua hp cam ayam je. Bunyi berkokok kadang-kadang.

    smut liar
    Banyak betul orang sebut power. Terpengaruh kartun la ni.

    • hantukete on November 28, 2009 at 6:51 pm
    • Reply

    gua tengok beratus kali la.

    • jeremy_kapur on November 28, 2009 at 11:43 pm
    • Reply

    yg tukar tayar tu, lu ke mat pon??

    • azwan nbs on December 2, 2009 at 1:38 pm
    • Reply

    matpon skang keje kat 1 malaya punye F1…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.