Video: Sikit lagi nak kena!

httpv://www.youtube.com/watch?v=BO2rW1alVv8

Rajin pula gua nak post hari ni. Brader tu sikit lagi nak kena!

-Matpon-

Silakan kongsi:

20 comments

Skip to comment form

  1. pehhhhh….btol2 bernasib baek la brader tu..huhuhuu

    • shah_mivec on November 2, 2009 at 5:08 pm
    • Reply

    gua sekend….apa yang kene kene balik tgk kat umah lah….opis kene blog

  2. perghhhh…mmg manusia paling bernasib baik dia nih

    • strokeboi on November 2, 2009 at 5:41 pm
    • Reply

    kecut perut woo…
    mcm petir brader tu lari huuu

    • fauzi on November 2, 2009 at 5:50 pm
    • Reply

    dari temu bual yang dilakukan kepada lelaki tersebut beliau menyatakan kenapa beliau berlari torgopoh-gapah adalah kerana ketakutan disebabkan disergah oleh lelaki yang memperkenalkan dirinya sebagai matpon.
    matpon hang pi mana keluaq tabligh ka 3hari ka?

  3. hoh….!

  4. hanepSSS
    Itula kalau gua, gua jerkah je bas tu.

    shah_mivec
    Lu belilah broadband mudah alih, nak ke? Gua ada jual. Boleh cucuk kat CD player ni.

    Bogus
    Ah tu photoshop je tu. Super imposed. Lu tau ke bab2 IT ni?

    strokeboi
    Ah tu kamera trick je tu. Gua pun boleh buat.

    fauzi
    Mana ada. Gua saja je menghilang diri. Kadangkala kita perlu juga berehat. Macam gua, gua baru balik dari Venice.

    Firza
    Macam Santa Claus pulak.

    • pelug on November 2, 2009 at 7:37 pm
    • Reply

    gua jumpa matpon semayang asar kat sri petaling…betul ker matpon????sila jawab

    • Jamil Butang on November 2, 2009 at 7:39 pm
    • Reply

    kat zebra crossing pun boleh jadi macam ni. Ingat adik2.. tgk kiri..tgk kanan..baru melintas.

    • kete_hitam on November 2, 2009 at 9:58 pm
    • Reply

    superman…

  5. ye ke pelug…..aku syak pelanduk dua serupa……

    • gunners on November 3, 2009 at 12:29 am
    • Reply

    gamaknye kalo brade nih lumbe lari ngan bolt time ni,kalah si bolt….

    • on November 3, 2009 at 10:00 am
    • Reply

    manusia paling pantas dr usin bolt mahupun husin lempoyan..
    bleh masuk drag ni bwh 10second tu..

    • on November 3, 2009 at 10:57 am
    • Reply

    Mat…Gua video2 haram takleh tgk la…opish ni cam gampang…sumer nak blok…nak beli laptop duit dah abis sbb baru tukar rim sukan kat kete bini gua….huarghhhh…

  6. pelug
    Sila dok bersila.

    Jamil Butang
    Jangan lupa tengok depan juga. Mana tau ada tiang letrik. Nanti biru dahi.

    kete_hitam
    Ah lu ni layan sangat cite komik.

    Firza
    Ntah-ntah Upin dan Ipin tak.

    gunners
    Gua ngn Bolt lagi laju gua. Veyron.

    jalan tar kampung
    Ye, Mat Kacau kaki tidor.

    CaparZo
    Bagusla kampeni lu buat macam tu. Kurang-kurang tada salah guna harta syarikat.

  7. mungkin DNA kuda belang ada dlm body brader ne..nasib2.

    • Entah la... on November 3, 2009 at 9:57 pm
    • Reply

    kalau lu orang semua perasan…lampu sebelah kanan bas tu dah memang pecah…nampak sangat driver bas tu memang suka langgar blakang kete time kat trafik light..
    mat wa nmpak veyron lu blakang bas yang lagi satu tu…ni mase lu becuti kat venice ke..??

    • kete kite on November 4, 2009 at 8:05 am
    • Reply

    Kene wat kenduri kesyukuran ni..

    • Gorillabiscuits on November 6, 2009 at 10:26 am
    • Reply

    hehe…mmg rare laaa mamat tu…kalu x makan bubur hospital le jawabnye…hehehe

    • odie on February 23, 2010 at 2:34 am
    • Reply

    ni kompon balik tobat trus…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.