Matpon

20 Comments

  1. dari temu bual yang dilakukan kepada lelaki tersebut beliau menyatakan kenapa beliau berlari torgopoh-gapah adalah kerana ketakutan disebabkan disergah oleh lelaki yang memperkenalkan dirinya sebagai matpon.
    matpon hang pi mana keluaq tabligh ka 3hari ka?

  2. hanepSSS
    Itula kalau gua, gua jerkah je bas tu.

    shah_mivec
    Lu belilah broadband mudah alih, nak ke? Gua ada jual. Boleh cucuk kat CD player ni.

    Bogus
    Ah tu photoshop je tu. Super imposed. Lu tau ke bab2 IT ni?

    strokeboi
    Ah tu kamera trick je tu. Gua pun boleh buat.

    fauzi
    Mana ada. Gua saja je menghilang diri. Kadangkala kita perlu juga berehat. Macam gua, gua baru balik dari Venice.

    Firza
    Macam Santa Claus pulak.

  3. kat zebra crossing pun boleh jadi macam ni. Ingat adik2.. tgk kiri..tgk kanan..baru melintas.

  4. manusia paling pantas dr usin bolt mahupun husin lempoyan..
    bleh masuk drag ni bwh 10second tu..

  5. Mat…Gua video2 haram takleh tgk la…opish ni cam gampang…sumer nak blok…nak beli laptop duit dah abis sbb baru tukar rim sukan kat kete bini gua….huarghhhh…

  6. pelug
    Sila dok bersila.

    Jamil Butang
    Jangan lupa tengok depan juga. Mana tau ada tiang letrik. Nanti biru dahi.

    kete_hitam
    Ah lu ni layan sangat cite komik.

    Firza
    Ntah-ntah Upin dan Ipin tak.

    gunners
    Gua ngn Bolt lagi laju gua. Veyron.

    jalan tar kampung
    Ye, Mat Kacau kaki tidor.

    CaparZo
    Bagusla kampeni lu buat macam tu. Kurang-kurang tada salah guna harta syarikat.

  7. kalau lu orang semua perasan…lampu sebelah kanan bas tu dah memang pecah…nampak sangat driver bas tu memang suka langgar blakang kete time kat trafik light..
    mat wa nmpak veyron lu blakang bas yang lagi satu tu…ni mase lu becuti kat venice ke..??

  8. hehe…mmg rare laaa mamat tu…kalu x makan bubur hospital le jawabnye…hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *