T-Shirt GearTinggi

Update: Ukuran Saiz Baju

 

Gua tahu ramai yang ternanti-nantikan pasal T-shirt untuk GearTinggi ni. Setelah mengambil kira pelbagai perkara [terutamanya kos], gua ingin mencadangkan kepada Sekutu seperti berikut:

Spesifikasi T-Shirt

  • 100 % Micro Dry Fiber Jacquard Cute Mest
  • Superior Thick Plastic Zipper in White Color
  • 1cm Taping around the Sleeves End
  • Unique Cut & Sew on Both Waist
  • High Mock design  that can be zipped up as Mock Neck or folded down as Collar

 

Gua cadang warna hitam sebagai warna tema, kemudian bubuh warna hijau sebagai penyeri untuk perkataan GearTinggi tu. Dan tak lupa juga gua bubuh gambar Matpon [Matpon suka gambar dia ada] di bahagian depan. Kenapa gua buat simple, jawapan gua berbalik kepada kos. Berdasarkan pertanyaan awal, gua berjaya mendapatkan pada harga RM29 sehelai untuk setiap set [menggunakan sulaman depan & belakang]. Tambahan untuk kos upah pakcik posmen RM5, jadi jumlah yang perlu Sekutu bayar seorang adalah RM34 sahaja.

Untuk memastikan idea T-shirt ini dapat direalisasikan, gua menyasarkan untuk mendapat sekurang-kurangnya 30 tempahan. Kalau tak sampai 30, gua rasa payah nak dapat harga RM29 tu. Tapi kalau mendapat sambutan diluar jangkaan, gua boleh nego balik dengan brader yang menjual baju ni minta kurang lagi sikit.

Ok, macam biasa kalau ada yang betul-betul berminat,  boleh emel sama gua terlebih dahulu macam biasa. Cukup 30 orang,  gua akan reply balik sama no. akaun untuk lu orang bayar. Amacam?

azmin@arb.com.my

-C27-

 

 

 

 

Azmin

Penulis Indie

22 Comments

  1. haha…lum bce lg da gelak tgok model…
    wlupn dlm lemari gua xde bju yg zip kt leher,mmg xminat lgsung zip2 ni tp gua akn bli jgk,smgt sekutu-kutuan gua tinggi..
    kaler geartinggi pn da tukr ijau putih…hurmm,confirm gua order..

  2. Ok, sekarang ni baru ada 17 orang yang bagi order.. gua masih memerlukan nama..paling tidak lagi 13 tempahan baru gua berani orde

  3. beli la utk anak2 korang.. mak long paklong.. tok ngah.. awek kiri , awek kanan, isteri no 2 no 3 no4 ..biar meriah sikit.. mcm orang kuning tu kehkehkeh

  4. bro,ape kata carik design lain, yg lengan die jenis pendek sikit bro. ni lengan panjang tak brape cun lah. cm design lama.
    laer hitam tu cantik..

Kata Anda//