T-Shirt GearTinggi

Update: Ukuran Saiz Baju

 

Gua tahu ramai yang ternanti-nantikan pasal T-shirt untuk GearTinggi ni. Setelah mengambil kira pelbagai perkara [terutamanya kos], gua ingin mencadangkan kepada Sekutu seperti berikut:

Spesifikasi T-Shirt

  • 100 % Micro Dry Fiber Jacquard Cute Mest
  • Superior Thick Plastic Zipper in White Color
  • 1cm Taping around the Sleeves End
  • Unique Cut & Sew on Both Waist
  • High Mock design  that can be zipped up as Mock Neck or folded down as Collar

 

Gua cadang warna hitam sebagai warna tema, kemudian bubuh warna hijau sebagai penyeri untuk perkataan GearTinggi tu. Dan tak lupa juga gua bubuh gambar Matpon [Matpon suka gambar dia ada] di bahagian depan. Kenapa gua buat simple, jawapan gua berbalik kepada kos. Berdasarkan pertanyaan awal, gua berjaya mendapatkan pada harga RM29 sehelai untuk setiap set [menggunakan sulaman depan & belakang]. Tambahan untuk kos upah pakcik posmen RM5, jadi jumlah yang perlu Sekutu bayar seorang adalah RM34 sahaja.

Untuk memastikan idea T-shirt ini dapat direalisasikan, gua menyasarkan untuk mendapat sekurang-kurangnya 30 tempahan. Kalau tak sampai 30, gua rasa payah nak dapat harga RM29 tu. Tapi kalau mendapat sambutan diluar jangkaan, gua boleh nego balik dengan brader yang menjual baju ni minta kurang lagi sikit.

Ok, macam biasa kalau ada yang betul-betul berminat,  boleh emel sama gua terlebih dahulu macam biasa. Cukup 30 orang,  gua akan reply balik sama no. akaun untuk lu orang bayar. Amacam?

azmin@arb.com.my

-C27-

 

 

 

 

Silakan kongsi:

22 comments

Skip to comment form

    • Eddy9910 on 18/11/2011 at 3:49 PM

    Gua nak…. Gua nak… jap gua emel…

    • belalang_kontot on 18/11/2011 at 3:51 PM

    gua nak!jap g gua emel…

    p/s:sape model tu?geli mak…hahahaha….

    • kete_hitam on 18/11/2011 at 4:29 PM

    saiz xxl ada kah? kalu ada gua mau la.

    • Han on 18/11/2011 at 4:30 PM

    nak jugak.. lepas ni nak gi emel jap

    • sepat on 18/11/2011 at 4:58 PM

    gua jgn lupa.. takyah email tp kasi masukkan

    • Azmin on 18/11/2011 at 5:00 PM
      Author

    Bab saiz tu lu orang jangan risau sangat..saiz paling besar 3XL.
    Karang kalau senang gua apdet tentang saiz

    • cb400vtec on 18/11/2011 at 6:14 PM

    haha…lum bce lg da gelak tgok model…
    wlupn dlm lemari gua xde bju yg zip kt leher,mmg xminat lgsung zip2 ni tp gua akn bli jgk,smgt sekutu-kutuan gua tinggi..
    kaler geartinggi pn da tukr ijau putih…hurmm,confirm gua order..

    • pelug on 18/11/2011 at 7:09 PM

    gua dah emel…………..

    • hasang on 18/11/2011 at 7:12 PM

    hehe.. ijua putih.. gua sukak !

    • hasang on 18/11/2011 at 7:15 PM

    ala2 k.d golf saujana jo! steady…

    • the123code on 18/11/2011 at 9:56 PM

    ok2

    • smut_liar on 19/11/2011 at 3:50 PM

    gua nak jugak.. nanti wa ada duit wa byr…

    • aizs on 19/11/2011 at 7:23 PM

    gua dh email lu..

    try check inbox azmin@arb.com.my..

    gua nk lu rply cpt kasi no akaun..

    klu x..gua bom blog lu nie der !!!

    • oldsanta on 19/11/2011 at 10:21 PM

    CRZ dah msyk m’sia weeeei admin wat review skit

    • Azmin on 21/11/2011 at 9:17 AM
      Author

    Ok, sekarang ni baru ada 17 orang yang bagi order.. gua masih memerlukan nama..paling tidak lagi 13 tempahan baru gua berani orde

    • sepat on 21/11/2011 at 5:01 PM

    beli la utk anak2 korang.. mak long paklong.. tok ngah.. awek kiri , awek kanan, isteri no 2 no 3 no4 ..biar meriah sikit.. mcm orang kuning tu kehkehkeh

    • amex on 22/11/2011 at 1:08 PM

    sy nk gak…t sy email

    • cb400vtec on 22/11/2011 at 4:55 PM

    xkn 17 org jerk sekutu GT??hadoyai…

    • megatputrakuning on 22/11/2011 at 11:32 PM

    nnt esok aku email…hrg kasi kureng sket g…xleh kew…hehehe

    • kete_hitam on 24/11/2011 at 10:04 PM

    ok. wa dh email lu.

    • bds59 on 02/12/2011 at 4:22 PM

    bro,ape kata carik design lain, yg lengan die jenis pendek sikit bro. ni lengan panjang tak brape cun lah. cm design lama.
    laer hitam tu cantik..

    • rosh on 10/12/2011 at 6:16 PM

    wa dah oder, bila bleh dapat ni?

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.