VPCM umum penerima angpow bernilai RM66,888 – Pemenang mahu tunai Umrah bersama keluarga

Lucky winner En. Sohaimi and Roland Ooi, Marketing & Sales Director of VPCM

Rezeki menyebelahi En. Syed Mohammed Sohaimi, 53, dari Kuantan apabila beliau diumumkan sebagai pemenang angpow paling besar iaitu berjumlah RM66,888. Beliau memenangi angpow tersebut sempena peraduan ‘the Biggest Angpow of the year’ yang dianjurkan Volkswagen Passengers Cars Malaysia (VPCM) bermula 1 Januari hingga 15 Februari lepas sempena Tahun Baru Cina.

Beliau layak menyertai peraduan tersebut melalui pembelian Volkswagen Vento 1.2L TSI semasa tempoh peraduan  berlangsung.

“Saya sangat terkejut dan bersyukur di atas kemenangan yang langsung tidak dijangka. Semasa memandu uji kereta itu saya terus dapat merasai perbezaannya. Dengan wang ini saya merancang untuk membawa keluarga saya mengerjakan umrah. Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada penganjur dan kini saya adalah peminat Volkswagen!” kata En. Syed Mohammed Sohaimi dengan gembira.

Selain daripada hadiah utama, pelanggan yang membeli kenderaan Volkswagen dalam tempoh promosi turut menerima angpow dalam bentuk ‘cash back’ bernilai RM388 hingga RM1,288.

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.