Video: Alister McRae Main kat Sepang!

httpv://www.youtube.com/watch?v=tnfFzA0J_4k

Apa macam Mak Uia, lu sayang gua tak? Gua tak setel lagi apa kes gambar Ford S-MAX tak keluar. Gua ambil video ni kat blog pesaing GT. Alister McRae main kat Sepang ni. Gua tau Mak Uia dan sekutu lain semua kutu rali kan. Gua dengar bulan depan baru jadi lu orang punya taxi ride dengan GSR.

Gua tengah tengok Pastrana ni main wheelie-wheelie kat TV8 sedap juga.

Babai

-Matpon-

Silakan kongsi:

16 comments

Skip to comment form

    • smut liar on December 17, 2009 at 12:51 am
    • Reply

    gua first ma..
    laju tul keta proton ni mat…
    apsal campro gua lembab je….

    • pelug on December 17, 2009 at 12:54 am
    • Reply

    neo nih wat pegi beli sayur kat pasar best gak…terjojol mata pakcik2 jual ikan

    • shukz on December 17, 2009 at 2:15 am
    • Reply

    neo ney dah mod bro..mang la laju

    • carragher27 on December 17, 2009 at 7:07 am
    • Reply

    takpe..nnti time taxi ride sama GSR, gua pulak post kan 3gp dia..

    • penditagila on December 17, 2009 at 9:56 am
    • Reply

    hahahah gua ada video taxi ride ngan kereta saga teksi…lu org nak???

    • on December 17, 2009 at 10:08 am
    • Reply

    Yihaa…TAXI ride GSR tu biler?…Cepat kabo…dah tak sabo nih..Plastik bag, ubat muntah sumer dah standby…

    • carragher27 on December 17, 2009 at 2:14 pm
    • Reply

    penditagila
    nanti lu blueetooth sama gua..

    CaparZo
    helmet jgn lupa bawak..itu yg paling penting..

    • shukz on December 17, 2009 at 3:16 pm
    • Reply

    mane eh nak cari bodykit neo s2000 ney?ganas beb

    • ala lingkup on December 17, 2009 at 5:51 pm
    • Reply

    gua ada baca kovelanen akan bwk neo s2000 masa rally kat mana tah, tp x comfirm lg kot

  1. untuk keta rally NA, ni memang laju!

    • penditagila on December 17, 2009 at 11:18 pm
    • Reply

    try ajak die main rally malaysia plak..tgk leh layan ke x

    • is leh on December 18, 2009 at 10:18 pm
    • Reply

    gua dh try dh keta neh…….keta ja proton…enjin renault…fuh..bleh than la takat nk lwn gn keta mat pon

    • shukz on December 19, 2009 at 2:55 am
    • Reply

    enjin 1.8 waja mmg enjin renault eh?

    • is leh on December 20, 2009 at 1:39 am
    • Reply

    haaa….

    • antu on December 20, 2009 at 8:19 pm
    • Reply

    apsal x de shot dalam kete aa???

    • gunners on December 22, 2009 at 12:09 am
    • Reply

    huhu…. x sabo nak nek taxi ride ngan GSR………..

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.