Kerja Kosong kat Proton!

Ini lah masanya kalau siapa-siapa yang rasa nak berkhidmat untuk negara tapi malas jadi askar bolehlah kerja Proton. Masa inilah nak cakap serupa bikin, bila dah masuk dalam Proton lu orang buatlah yang terbaik. Gua tengok dari tepi je, kalau lu orang dapat kerja jangan lupa jadi spy GT, jangan lupa daratan, jumpa orang kampung jangan lupa tegur.

Jawatan kat Proton ni semua taraf tinggi, gua bukan tak nak mohon tapi Veyron gua mana nak simpan, kang orang syak gua buat kerja salah.

Agak-agak kalau bran, klik: Gua nak kerja Proton, gua nak buat kereta Proton! Gua sayang Matpon!

Babai.

-Matpon-

Silakan kongsi:

18 comments

Skip to comment form

    • pelug on December 17, 2009 at 8:19 am
    • Reply

    gua nak jadi chif engineer bleh ker…lulusan spm gua nih

    • carragher27 on December 17, 2009 at 8:32 am
    • Reply

    gua ingat nak apply jugak la…utk post MD dia.. kosong tak?

    • natubaik on December 17, 2009 at 8:55 am
    • Reply

    lu ade kabel ker.. ejas gua sorang.. boring da keje SO ni

    • Alan on December 17, 2009 at 9:08 am
    • Reply

    Keje part time ade tak?

    • shah_mivec on December 17, 2009 at 9:37 am
    • Reply

    cis keje jual tayar takde

    • penditagila on December 17, 2009 at 9:42 am
    • Reply

    cantik….gua nak wat kije sambilan..boring kije goment ni heheh

    • zamikaze on December 17, 2009 at 10:01 am
    • Reply

    keje gua tgk lu org aje..
    lalalalala…

    • Sekeru Longgaq on December 17, 2009 at 10:29 am
    • Reply

    bonus..bonus.. ujung tahun, brape bdk proton dapat (6bulan ke 1tahun)

  1. mne gua letak surat beranak gua ni…..?…..

    • lampu depan on December 17, 2009 at 3:56 pm
    • Reply

    kijo kat protong meme best..
    tapi yg x best cumo bonus..
    sebule jo..
    sedeyh kawe..

    • exJAVANESE on December 17, 2009 at 9:41 pm
    • Reply

    Gua nk jdik designer die, ble ke?

    • penditagila on December 17, 2009 at 11:13 pm
    • Reply

    gua nak jadi tukang test je ok x??

    • on December 18, 2009 at 10:19 am
    • Reply

    Gua keje data entry jer…kat Proton ade kosong sbg Data Entry tak?

    • belalang_kontot on December 20, 2009 at 7:54 pm
    • Reply

    kerja tukang carik vendor ade tak kat proton?gua nak…

    • Hakim on December 21, 2009 at 1:44 am
    • Reply

    dia tulis dalam bahase inggeris la,
    tak paham aku,
    tukang pam tayar dalambahase inggeris ape?

    • gunners on December 22, 2009 at 12:13 am
    • Reply

    keje jage crash test ader x?sonok merosakkan bender nih….
    wakaka……..

    • bos on January 4, 2011 at 12:31 am
    • Reply

    aku nk ganti tmpt bos proton blh?t blh turbokn seme model.heh

  2. Boleh ni kerja kosong kat proton.. ada ke untuk tahun 2011 ni?

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.