Nissan Juke: Laku Ni Brader!

Nissan Juke

Aduhai gua kena kerja hari ni. Kalau lu orang nak tau kereta ni nama dia Nissan Juke. Sebelum lu orang kutuk gua kasi warning dulu ok. Kereta ni jual kat Jepun dari 9 Jun dah laku 5296 buah sampai Selasa. Kereta ni dah lebih dari target diaorang.

Sekian. Pandai gua baca berita Jepun.

Foto: Newspress/Nissan UK

-Matpon-

Matpon

17 Comments

  1. kat mana tempat nak masuk syiling ni mat? gua nak select lagu scorpion ni?

    ps- ala murano facelift dia

  2. aku rase org yg design kete nie mesti separuh akal….
    tak pon baru lepas melantak arak tak terkira….

  3. masuk m’sia mcm xlaku ja,
    orang kebanyakan mana nak beli keta2 mcm ni,
    ni stock ulat buku je beli keta ni..

  4. setuju, kereta untuk golongan ulat buku~
    wakakakaka..

    elok sangat bagi nama Nissan Joke
    designer yg sgt senget~

  5. oklah.tapi masuk msia mesti harga tinggi nak mampos punyer….

  6. dah xde idea nak design la tu,aku budget ni msti engineer muda2 baru lps grad

  7. haha lu all silap beb bukan budak muda beli..nissan punyer rekod lebih 30 peratus pembeli org2 umur 50 tahun ke atas, kete ni cam collectibles item la…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *