Skuter Valentino Rossi ni Brader!

362959_060510yam_aeroxtyrr

Gua selalu tengok skuter guna sticker moto resing. Tapi tu replika kalau lu orang nak asli masli boleh pasang hajat beli skuter ni ok. Tapi gua rasa kalau lu orang belajar London sebab skuter ni ada kat sana je. Ataupun bawak balik guna pesawat Udara Asia [Air Asia]. Skuter ni nama ikut geran Yamaha Aerox ‘Team Replica’.

Skuter Encik Rossi enjin dia kecik, 50cc sama macam Honda Cub tapi sebab ada logo Rossi jadi apa ada hal kalau lembap pun. Buat jalan-jalan pergi beli sirap bandung pun bagus ni.

Harga dia 2,399 duit UK je ni brader.

Foto: Newspress/Yamaha UK

-Matpon-

Silakan kongsi:

11 comments

Skip to comment form

    • carragher27 on May 8, 2010 at 8:22 am
    • Reply

    gua ingat nk minta vespa kat angkel (uncle) gua kat kampung..buat sebijik camni pun cara jugak

    • strokeboi on May 8, 2010 at 10:30 am
    • Reply

    Yamaha Aerox – cantik + baekkk punya,
    Italjet – hebattt,
    tp….
    Gilera tetap dihati.

    • pendita_gila on May 8, 2010 at 10:40 am
    • Reply

    ramai la bdk2 skuter pasni ikot colour camni

    • awie subaru on May 8, 2010 at 12:19 pm
    • Reply

    kalau tok imam bwk g masjid tentu gerekk sehh..

    • azwan nbs on May 8, 2010 at 12:44 pm
    • Reply

    tak best…

    • kenaridrift on May 8, 2010 at 10:50 pm
    • Reply

    xbest…
    nek honda lgi best…………

    • wan q-roku on May 9, 2010 at 2:17 pm
    • Reply

    lau elit gua wat cam nie ok arrk?

    • apai on May 9, 2010 at 9:27 pm
    • Reply

    gua nk colour ah motor tzm bpk gua mcm nie..,bru ble msuk auto sallon..

    • basikal on May 10, 2010 at 8:04 am
    • Reply

    gua nak suruh adiak gua yg dok cardiff tuh beli lah……….

  1. kalau dah biru tu apa kawan2? chelsea.. chelsea.. ngeh ngeh ngeh

    • on May 11, 2010 at 9:17 am
    • Reply

    Yeahhh…Chelsea the Champion..

Kata Anda//