Skuter Valentino Rossi ni Brader!

362959_060510yam_aeroxtyrr

Gua selalu tengok skuter guna sticker moto resing. Tapi tu replika kalau lu orang nak asli masli boleh pasang hajat beli skuter ni ok. Tapi gua rasa kalau lu orang belajar London sebab skuter ni ada kat sana je. Ataupun bawak balik guna pesawat Udara Asia [Air Asia]. Skuter ni nama ikut geran Yamaha Aerox ‘Team Replica’.

Skuter Encik Rossi enjin dia kecik, 50cc sama macam Honda Cub tapi sebab ada logo Rossi jadi apa ada hal kalau lembap pun. Buat jalan-jalan pergi beli sirap bandung pun bagus ni.

Harga dia 2,399 duit UK je ni brader.

Foto: Newspress/Yamaha UK

-Matpon-

Matpon

11 Comments

  1. gua ingat nk minta vespa kat angkel (uncle) gua kat kampung..buat sebijik camni pun cara jugak

  2. Yamaha Aerox – cantik + baekkk punya,
    Italjet – hebattt,
    tp….
    Gilera tetap dihati.

  3. gua nk colour ah motor tzm bpk gua mcm nie..,bru ble msuk auto sallon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *