Matpon

15 Comments

  1. gua syak mat yang jual kete ni sbb die xde duit nak tukar minyak hitam nye kes

  2. tu la pasal..mcam topi darth vader je..tp sntimental value die tinggi kot,tu yang cecah juta2 dollar tu..

  3. nilai setreka (betul ke gua eja nih?) yang tinggi..
    bru betoll..

  4. kalu kat mlaysia dengan nilaian mcm tu punya banyak bukan takat kereta je boleh beli skali ngan kilang keta pon bleh angkat…

  5. yang ni Ralph Lauren punye, yg jual 30juta tu kaler biru air laut. 57sc nautica to be exact. hok spesis nih cuma wujud 2 ketoi ja. tu pasal mahal nak mati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *