May 07

Bugatti Kena Lelong Juta-Juta!

800px-RL_1938_Bugatti_57SC_Atlantic_34_2

Selamat tengahari geng. Kalau lu orang nak tau Bugatti Type 57SC jenis ni baru lepas kena lelong harga 30 juta dolar Amerika. Kalau darab duit Malaysia entah berapa puluh juta.

Keh keh keh, I like.

Foto: Wikipedia/Ralph Lauren dekat Muzium Fine Art Boston dengan lesen ni.

-Matpon-

Silakan kongsi:

15 comments

Skip to comment form

    • carragher27 on May 7, 2010 at 12:56 pm
    • Reply

    gilalah..

  1. nilai estetika (betul ke gua eja nih?) yang tinggi..

    • pendita_gila on May 7, 2010 at 1:34 pm
    • Reply

    gua syak mat yang jual kete ni sbb die xde duit nak tukar minyak hitam nye kes

  2. apsal aku tgk mcm topi darth vader aje?

  3. tu la pasal..mcam topi darth vader je..tp sntimental value die tinggi kot,tu yang cecah juta2 dollar tu..

    • jual air soya on May 7, 2010 at 5:40 pm
    • Reply

    nilai setreka (betul ke gua eja nih?) yang tinggi..
    bru betoll..

    • kapalkorek on May 7, 2010 at 8:24 pm
    • Reply

    kalu kat mlaysia dengan nilaian mcm tu punya banyak bukan takat kereta je boleh beli skali ngan kilang keta pon bleh angkat…

    • azwan nbs on May 8, 2010 at 12:52 am
    • Reply

    KLASIK GILE…

    • strokeboi on May 8, 2010 at 10:32 am
    • Reply

    rim brape inci hah??

    • awie subaru on May 8, 2010 at 12:00 pm
    • Reply

    nak kiamat ker aper?..half-cut tak der jual ker?

    • on May 9, 2010 at 4:43 am
    • Reply

    suh matkacau lelong tiara dia..tgk bape dapat..hahaha

  4. owh..ni la keta matpon tu?

    • wan q-roku on May 9, 2010 at 2:20 pm
    • Reply

    nmpk jerr gini tpi bedesuppp…w16 twin tubo niehh..hehehe

    • apai on May 9, 2010 at 9:29 pm
    • Reply

    nk bli kancil pn x lepas..x yh berangan nk dpt sbjik

  5. yang ni Ralph Lauren punye, yg jual 30juta tu kaler biru air laut. 57sc nautica to be exact. hok spesis nih cuma wujud 2 ketoi ja. tu pasal mahal nak mati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.