Bugatti Kena Lelong Juta-Juta!

800px-RL_1938_Bugatti_57SC_Atlantic_34_2

Selamat tengahari geng. Kalau lu orang nak tau Bugatti Type 57SC jenis ni baru lepas kena lelong harga 30 juta dolar Amerika. Kalau darab duit Malaysia entah berapa puluh juta.

Keh keh keh, I like.

Foto: Wikipedia/Ralph Lauren dekat Muzium Fine Art Boston dengan lesen ni.

-Matpon-

Silakan kongsi:

15 comments

Skip to comment form

    • carragher27 on 07/05/2010 at 12:56 PM

    gilalah..

  1. nilai estetika (betul ke gua eja nih?) yang tinggi..

    • pendita_gila on 07/05/2010 at 1:34 PM

    gua syak mat yang jual kete ni sbb die xde duit nak tukar minyak hitam nye kes

    • sepat on 07/05/2010 at 2:45 PM

    apsal aku tgk mcm topi darth vader aje?

    • adie on 07/05/2010 at 3:13 PM

    tu la pasal..mcam topi darth vader je..tp sntimental value die tinggi kot,tu yang cecah juta2 dollar tu..

    • jual air soya on 07/05/2010 at 5:40 PM

    nilai setreka (betul ke gua eja nih?) yang tinggi..
    bru betoll..

    • kapalkorek on 07/05/2010 at 8:24 PM

    kalu kat mlaysia dengan nilaian mcm tu punya banyak bukan takat kereta je boleh beli skali ngan kilang keta pon bleh angkat…

    • azwan nbs on 08/05/2010 at 12:52 AM

    KLASIK GILE…

    • strokeboi on 08/05/2010 at 10:32 AM

    rim brape inci hah??

    • awie subaru on 08/05/2010 at 12:00 PM

    nak kiamat ker aper?..half-cut tak der jual ker?

    • on 09/05/2010 at 4:43 AM

    suh matkacau lelong tiara dia..tgk bape dapat..hahaha

    • ex-Z2H on 09/05/2010 at 12:04 PM

    owh..ni la keta matpon tu?

    • wan q-roku on 09/05/2010 at 2:20 PM

    nmpk jerr gini tpi bedesuppp…w16 twin tubo niehh..hehehe

    • apai on 09/05/2010 at 9:29 PM

    nk bli kancil pn x lepas..x yh berangan nk dpt sbjik

  2. yang ni Ralph Lauren punye, yg jual 30juta tu kaler biru air laut. 57sc nautica to be exact. hok spesis nih cuma wujud 2 ketoi ja. tu pasal mahal nak mati.

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.