Minyak RON97 Turun 10sen!

Rasionalisasi Subsidi

Minyak turun 10sen der. Hehehehehe. Entah apa pasal gua senyum pun tak tau. Minyak RON97 yer brader sekarang dah jadi 2.80. Gua sekarang tengah buat anjakan paradigma. Tapi sebelum tu gua kena faham betul-betul dulu apa maksud anjakan paradigma. Gua rasa ni ada kena mengena dengan konsep ubah gaya hidup. Oklah. Selamat isi minyak. Gua dengar sekarang orang tengah sibuk-sibuk nak launching Myvi. Gua aje yang tak sibuk maklumlah taste gua supercar. Hnsssss hnssssss hnssss.

Sekian. Babai.

-Matpon-

Matpon

25 Comments

  1. Myvi baru D54T Malaysia…. 1.3, 1.5
    Passo Hana baru D50T Japan…. 1.0, 1.3

  2. 1.3 lagi.. yang 1.5 punya kasik tunggu dulu..showroam yang gua pergi semalam tu menerima 140 buah tempahan..90 orang dah bersedia nak menerima myvi baru ni..gila banyak orang booking

  3. kasi turun RON95 la kalo berani…ye daaakkk
    gua tak sabar nak test drive Ford Fiesta ni…hahaha

  4. pergh..gile kentang org minat myvi ni…
    weh matpon.bilenye GT nak wat gathering…
    gua nak gak kenal2 skru2 ngan sekutu2 GT…

    p/s:jeles gua kat sepat sebab name die ada mention dalam MK…
    huhu…

  5. ah sepat memang..dia mana ada baca MK lagi dah sekarang ni..dia sibuk baca buku panduan haji..dengar kata dapat pergi tahun ni

  6. turun 1.50 truss…bran ke x…xleh shopping le bigmomma…..

  7. C27

    tahun 2013 la doa cepat gua kesana.. tahun depan tak dapat servis tak cukup so takleh enjoy cuti 15 hari free heheeh..

  8. gua memerhati je lu org komen ni..gua sibik niaga angy bird ekekekeke lu org tgk blog kdi gua…bella-eddshop.blogspot.com…
    amacam gua dah terpesong jaoh…
    sepat sama min sila2 beli kasi penuh kete lu org ekekekeke

  9. turun 10 sen je?Ckit hari gua isi Ninja 250R full tank nak dekat 41 ringgit pakai RON97,,

  10. Sepat mmg glamer der…jgn ler jeles..semoga berjaya ke tanah suci secepat mgkn…Amin
    P_G : lu jual patung angry bird ke?

  11. Sepat, aku tak kisah ko nak pegi Haji bila. Persoalan sekarang, mana nama ko yg hensem tu.
    PAsal Ron97, adala jugak turun. Yg pasti Wira aku tetap setia (buat masa ni) dengan Ron95

Kata Anda//