KGG: Team ES Malaysia

KGG Kelab Honda ES05

Lu orang kalau mau post pasal kelab jangan lupa interkom gua. Jangan cari Mat Kacau nanti dia minta komisyen 100%. Gua 90% aje.

_______________________________________

Pada 1hb januari 2011 yang lepas TEAM ES Malaysia hasil kerjasama central committee telah mengadakan official photoshoot ysng merupakan aktiviti tahuanan kelab. Jika sebelum ini Team Es telah memilih Putrajaya (1hb Januari 2009) dan Damansara (1hb Januari 2010), kali ini Team ES telah memilih perkarangan stadium Shah Alam sebagai lokasi untuk mengumpulkan ahli-ahli kelab dari seluruh semenanjung Malaysia.sebanyak 64 buah Honda Civic generasi ke 7 dapat dikumpulkan dari central,eastern,northern dan southern region.

KGG Kelab Honda ES01

Sebelum sesi pergambaran bermula, abg Mat Ciincet telah mengadakan sesi sesuai kenal sesama ahli disebabkan sebelum ini kami hanya berjumpa di Forum www.myteames.com/forum. setelah sesi suai kenal kami bergerak ke hadapan stadium shah alam dan telah merakamkan gambar perjumpaan kali ini. Tepat jam 01.30 kami bergerak ke restoran berhampiran untuk makan tengahari bersama.Jika sesape yang berminat untuk menyertai kelab dan aktiviti kelab ini sila lawati www.myteam.com untuk mendaftar. Jangan bimbang, tiada bayaran dikenakan untuk mendaftar.

Terima kasih Matpon, gua sayang Matpon. Ok yang ni gua tambah sendiri. Ok Lan jangan lupa hantar komisyen gua.

Matpon

25 Comments

  1. extra5 ngan lan_es

    dah penah kuar la ES dalam mjalah Kereta…kete abg mim dari kajang….pranggg gile kete tu..

    p/s- sama sama matpon.

  2. …lyn EJ sparepart murah sket…kih kih kih…
    …ES abg min kua kt mag. G… Kereta…sekian

  3. pnas telinga la pkai es ni asyik kna prenggg..kat geng2 ek je nk tkar engine mhl sngt xde ke engn len selain k20a bleh msk kat yg tersyg ni matpon kongsi2 la jnji terakat skit buntut gua ni

  4. salam bro2 ES sekelian..kwn guna EJ 4dr nk tkr ke ES,boleh terangkan tk kelebihan civic ES ni,kwn nk beli yg 2.0cc..tlg bro2 sekelian..

  5. aku nk promote barang ni
    spartpart es3 @ 1.7 ada nga aku..
    jadi sape2 nak…call aku yea..
    0145296162

Kata Anda//