Feb 11

KGG: Team ES Malaysia

KGG Kelab Honda ES05

Lu orang kalau mau post pasal kelab jangan lupa interkom gua. Jangan cari Mat Kacau nanti dia minta komisyen 100%. Gua 90% aje.

_______________________________________

Pada 1hb januari 2011 yang lepas TEAM ES Malaysia hasil kerjasama central committee telah mengadakan official photoshoot ysng merupakan aktiviti tahuanan kelab. Jika sebelum ini Team Es telah memilih Putrajaya (1hb Januari 2009) dan Damansara (1hb Januari 2010), kali ini Team ES telah memilih perkarangan stadium Shah Alam sebagai lokasi untuk mengumpulkan ahli-ahli kelab dari seluruh semenanjung Malaysia.sebanyak 64 buah Honda Civic generasi ke 7 dapat dikumpulkan dari central,eastern,northern dan southern region.

KGG Kelab Honda ES01

Sebelum sesi pergambaran bermula, abg Mat Ciincet telah mengadakan sesi sesuai kenal sesama ahli disebabkan sebelum ini kami hanya berjumpa di Forum www.myteames.com/forum. setelah sesi suai kenal kami bergerak ke hadapan stadium shah alam dan telah merakamkan gambar perjumpaan kali ini. Tepat jam 01.30 kami bergerak ke restoran berhampiran untuk makan tengahari bersama.Jika sesape yang berminat untuk menyertai kelab dan aktiviti kelab ini sila lawati www.myteam.com untuk mendaftar. Jangan bimbang, tiada bayaran dikenakan untuk mendaftar.

Terima kasih Matpon, gua sayang Matpon. Ok yang ni gua tambah sendiri. Ok Lan jangan lupa hantar komisyen gua.

Silakan kongsi:

25 comments

Skip to comment form

    • belalang_kontot on February 11, 2011 at 9:29 am
    • Reply

    berapa duet nak gune kalo minat ini civic ES..

  1. BK
    Kena stembai duit bebanyak…

    • Lan_es on February 11, 2011 at 3:30 pm
    • Reply

    tahun 2001 boleh dapat bwh 50k keta civic es ni..

    • lokmanes on February 11, 2011 at 4:06 pm
    • Reply

    well done team es Malaysia!!

    • mdlyn on February 11, 2011 at 4:09 pm
    • Reply

    syabas TEAM ES MALAYSIA…….

    • DD on February 11, 2011 at 4:18 pm
    • Reply

    odyssey sape yg GG tuh? hahahh.. thumbs up TES!

  2. bila laa mampu pakai spesis ni? asyik tgk kereta org aje isk isk

    • extra5 on February 11, 2011 at 8:46 pm
    • Reply

    bila ES nie nak keluar dlm majalah kereta…
    x pernah ada pon!!!!
    jwb matpon jwb!!!!!

    • Lan_es on February 11, 2011 at 9:01 pm
    • Reply

    betul tu mat pon pon..kasi kuat dalam majalh keta la…:)

    • gardenia_itam on February 11, 2011 at 9:07 pm
    • Reply

    extra5 ngan lan_es

    dah penah kuar la ES dalam mjalah Kereta…kete abg mim dari kajang….pranggg gile kete tu..

    p/s- sama sama matpon.

    • Lan_es on February 12, 2011 at 12:17 am
    • Reply

    gardenia_itam
    keta tu tak kuar di majalah KERETA
    tapi majalh lain..peace

    • tsukeret on February 12, 2011 at 7:34 am
    • Reply

    bravo !

    • 6posen on February 12, 2011 at 2:35 pm
    • Reply

    …lyn EJ sparepart murah sket…kih kih kih…
    …ES abg min kua kt mag. G… Kereta…sekian

    • hasang on February 13, 2011 at 5:02 pm
    • Reply

    Gua punya team EP bila nk masuk entri mat pon. <— poyo2..

  3. ok. lu sediakan gua komisyen 90% thank you.

    • faruk on November 20, 2011 at 12:42 am
    • Reply

    pnas telinga la pkai es ni asyik kna prenggg..kat geng2 ek je nk tkar engine mhl sngt xde ke engn len selain k20a bleh msk kat yg tersyg ni matpon kongsi2 la jnji terakat skit buntut gua ni

    • din.. on December 4, 2011 at 5:54 am
    • Reply

    salam bro2 ES sekelian..kwn guna EJ 4dr nk tkr ke ES,boleh terangkan tk kelebihan civic ES ni,kwn nk beli yg 2.0cc..tlg bro2 sekelian..

    • kit on January 23, 2012 at 4:59 pm
    • Reply

    ada sapa2 nak jual es dier???

    • apis on March 31, 2012 at 8:37 pm
    • Reply

    salam..bro mcm mne klu nk join team ni…

    • idey es on April 19, 2012 at 11:25 pm
    • Reply

    aku nk promote barang ni
    spartpart es3 @ 1.7 ada nga aku..
    jadi sape2 nak…call aku yea..
    0145296162

    • es on September 20, 2012 at 3:07 am
    • Reply

    sy mau jual sy punya civic es enjin 2.0..kalau berminat blh call
    019-9480212

    • ayie on November 15, 2012 at 3:10 pm
    • Reply

    Salaam smua team Honda es.. kawan nk tnya kdai spare part mane yg murah area KL??

    • shahril on July 6, 2013 at 12:06 pm
    • Reply

    salam nk masuk kelab blh..

    • i.m.zam on September 26, 2014 at 10:42 pm
    • Reply

    Salam…sy mau jual sy punya civic es enjin 1.7..kalau berminat blh call
    019-4944721

    • adam on July 30, 2016 at 3:46 am
    • Reply

    mana nak cari gearbox manual honda es k20a?

Kata Anda//