KGG: Team ES Malaysia

KGG Kelab Honda ES05

Lu orang kalau mau post pasal kelab jangan lupa interkom gua. Jangan cari Mat Kacau nanti dia minta komisyen 100%. Gua 90% aje.

_______________________________________

Pada 1hb januari 2011 yang lepas TEAM ES Malaysia hasil kerjasama central committee telah mengadakan official photoshoot ysng merupakan aktiviti tahuanan kelab. Jika sebelum ini Team Es telah memilih Putrajaya (1hb Januari 2009) dan Damansara (1hb Januari 2010), kali ini Team ES telah memilih perkarangan stadium Shah Alam sebagai lokasi untuk mengumpulkan ahli-ahli kelab dari seluruh semenanjung Malaysia.sebanyak 64 buah Honda Civic generasi ke 7 dapat dikumpulkan dari central,eastern,northern dan southern region.

KGG Kelab Honda ES01

Sebelum sesi pergambaran bermula, abg Mat Ciincet telah mengadakan sesi sesuai kenal sesama ahli disebabkan sebelum ini kami hanya berjumpa di Forum www.myteames.com/forum. setelah sesi suai kenal kami bergerak ke hadapan stadium shah alam dan telah merakamkan gambar perjumpaan kali ini. Tepat jam 01.30 kami bergerak ke restoran berhampiran untuk makan tengahari bersama.Jika sesape yang berminat untuk menyertai kelab dan aktiviti kelab ini sila lawati www.myteam.com untuk mendaftar. Jangan bimbang, tiada bayaran dikenakan untuk mendaftar.

Terima kasih Matpon, gua sayang Matpon. Ok yang ni gua tambah sendiri. Ok Lan jangan lupa hantar komisyen gua.

Silakan kongsi:

25 comments

Skip to comment form

    • belalang_kontot on 11/02/2011 at 9:29 AM

    berapa duet nak gune kalo minat ini civic ES..

    • HeLMi on 11/02/2011 at 10:15 AM

    BK
    Kena stembai duit bebanyak…

    • Lan_es on 11/02/2011 at 3:30 PM

    tahun 2001 boleh dapat bwh 50k keta civic es ni..

    • lokmanes on 11/02/2011 at 4:06 PM

    well done team es Malaysia!!

    • mdlyn on 11/02/2011 at 4:09 PM

    syabas TEAM ES MALAYSIA…….

    • DD on 11/02/2011 at 4:18 PM

    odyssey sape yg GG tuh? hahahh.. thumbs up TES!

    • sepat on 11/02/2011 at 4:51 PM

    bila laa mampu pakai spesis ni? asyik tgk kereta org aje isk isk

    • extra5 on 11/02/2011 at 8:46 PM

    bila ES nie nak keluar dlm majalah kereta…
    x pernah ada pon!!!!
    jwb matpon jwb!!!!!

    • Lan_es on 11/02/2011 at 9:01 PM

    betul tu mat pon pon..kasi kuat dalam majalh keta la…:)

    • gardenia_itam on 11/02/2011 at 9:07 PM

    extra5 ngan lan_es

    dah penah kuar la ES dalam mjalah Kereta…kete abg mim dari kajang….pranggg gile kete tu..

    p/s- sama sama matpon.

    • Lan_es on 12/02/2011 at 12:17 AM

    gardenia_itam
    keta tu tak kuar di majalah KERETA
    tapi majalh lain..peace

    • tsukeret on 12/02/2011 at 7:34 AM

    bravo !

    • 6posen on 12/02/2011 at 2:35 PM

    …lyn EJ sparepart murah sket…kih kih kih…
    …ES abg min kua kt mag. G… Kereta…sekian

    • hasang on 13/02/2011 at 5:02 PM

    Gua punya team EP bila nk masuk entri mat pon. <— poyo2..

    • Matpon on 13/02/2011 at 5:55 PM
      Author

    ok. lu sediakan gua komisyen 90% thank you.

    • faruk on 20/11/2011 at 12:42 AM

    pnas telinga la pkai es ni asyik kna prenggg..kat geng2 ek je nk tkar engine mhl sngt xde ke engn len selain k20a bleh msk kat yg tersyg ni matpon kongsi2 la jnji terakat skit buntut gua ni

    • din.. on 04/12/2011 at 5:54 AM

    salam bro2 ES sekelian..kwn guna EJ 4dr nk tkr ke ES,boleh terangkan tk kelebihan civic ES ni,kwn nk beli yg 2.0cc..tlg bro2 sekelian..

    • kit on 23/01/2012 at 4:59 PM

    ada sapa2 nak jual es dier???

    • apis on 31/03/2012 at 8:37 PM

    salam..bro mcm mne klu nk join team ni…

    • idey es on 19/04/2012 at 11:25 PM

    aku nk promote barang ni
    spartpart es3 @ 1.7 ada nga aku..
    jadi sape2 nak…call aku yea..
    0145296162

    • es on 20/09/2012 at 3:07 AM

    sy mau jual sy punya civic es enjin 2.0..kalau berminat blh call
    019-9480212

    • ayie on 15/11/2012 at 3:10 PM

    Salaam smua team Honda es.. kawan nk tnya kdai spare part mane yg murah area KL??

    • shahril on 06/07/2013 at 12:06 PM

    salam nk masuk kelab blh..

    • i.m.zam on 26/09/2014 at 10:42 PM

    Salam…sy mau jual sy punya civic es enjin 1.7..kalau berminat blh call
    019-4944721

    • adam on 30/07/2016 at 3:46 AM

    mana nak cari gearbox manual honda es k20a?

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.