Jan 06

Gambar: Macam-Macam Mitsubishi Jo!

Mitsubishi Lancer Sportback 2010.04

Lu orang tau tak GT punya library [bunyi educated jo] bersepah gambar kereta bukan makwe ye brader, gua pun tak tau nak buat apa dah bos gua bagi takkan gua nak frame gantung dinding. Gua syak kalau gua print ni mau kena pelangkung dakwat abis keh keh keh keh. Nah lu orang nak layan ajelah gua buat senarai kat bawah:

  • Mitsubishi Lancer Sportback Ralliart
  • Mitsubishi Pajero Sport
  • Mitsubishi Pajero Sport Dakar Rally
  • Mitsubishi ASX
  • Mitsubishi konsep apa tah gua lupa. Malas nak tulis balik.
  • Mitsubishi Pajero

Ok lah babai.

-Matpon-

Silakan kongsi:

11 comments

Skip to comment form

    • C27 on January 6, 2011 at 12:57 pm
    • Reply

    ah matpon buat kerja senang..

  1. Pemalas betui la Matpon ni…takde yg lebih menarik ke?

  2. tolong review kereta amphibia.. kehkehkeh.. sekarang musim hujan ni kut jalan jam boleh kita terjun tiruk ke sungai kelang balik shah alam kih kih kih

    • cb400vtec on January 6, 2011 at 5:06 pm
    • Reply

    aku rse mcm nk gulingkn matpon jerk..
    pemalas gler..mat kacau aku da sms komplen da..haahaa..

  3. Ah lu orang pilih kasih gua ikut Mak Uia posting aje lu org tak komplen pun gua tacing ar mcm ni der

    • smut_liar on January 6, 2011 at 9:38 pm
    • Reply

    ah mat ….
    skit2 tacing 2x
    nama bkan main ganaz lg…

    • azwan nbs on January 6, 2011 at 9:45 pm
    • Reply

    ala…macam pompuan lak matpon nie….lain kali kasik banyak skit info tu…..baru naik gaji…jgn malas….

    • belalang_kontot on January 6, 2011 at 11:58 pm
    • Reply

    eh, bukan ralliart da bungkus ke?

    • 6posen on January 7, 2011 at 11:45 am
    • Reply

    …tacing?…wakaka…ko wat lwk a mat…

    • shahmivec on January 8, 2011 at 9:13 am
    • Reply

    matpon bukan ralliart dah bungkus ker

    • Piston on August 15, 2011 at 9:45 am
    • Reply

    x bez p0n br0..kata mcm2 mitsubishi ada

Kata Anda//