Video: Lotus Ni Memang Power!

httpv://www.youtube.com/watch?v=xFLjk88HBwg

Nah amekaw Lotus ni memang power. Sebenarnya dari apa yang gua paham diaorang tengah resing, kete kuning tu Mazda MX5 depan dia tu Porsche tapi gua tak tau ada Veyron ke tak dalam ni ok straight to the point pastu datang Lamborghini potong lepas tu datang pula Lotus Exige S potong ikut tengah makan asap. Memang power. Tapi gua saspek owner Veyron sayang nak kua kete. Gua pun sayang. Power power power.

Salam sayang dari gua,

-Matpon-

Silakan kongsi:

11 comments

Skip to comment form

    • kete_hitam on 11/12/2011 at 12:05 AM
    • Reply

    bedesup……………

    • hodiaz on 11/12/2011 at 1:10 AM
    • Reply

    kencang jga lari keta lotus ni..ada fight ngan lambo tak lu orang rasa keta ni???

    • bombabee on 11/12/2011 at 1:16 AM
    • Reply

    lotus ke corvette..cm corvette c6 je.

    • exJAVANESE on 11/12/2011 at 8:24 PM
    • Reply

    Ehemm…incik goku..Designer n engineer both are important…sama2 penting joo..huhu

  1. Caya ah cakap gua sesungguhnya gua membuat kajian memang gua tak tipu tu dia Lotus Exige walaupun nampak sayap belakang je. Power ah. Baru gua tau Lotus ni power gua ingat Veyron je power. Sekian 10q.

    • audi on 12/12/2011 at 1:53 AM
    • Reply

    Mak aihh..terkejut aq…kemain laju lagi

  2. Tu kereta ka… hantu raya

    • the123code on 12/12/2011 at 11:54 AM
    • Reply

    hohoo.. lotus exige s mmg power, handling mmg superb.. wa ckap ni based on pengalaman test drive,nak plak klau dah bikin punye. lg satu price dia pon xlah mencarut. asal ade duit lebih skit leh pkai xpyh bikin pe pon trus leh masuk trek.

    • Alteja on 14/12/2011 at 2:07 PM
    • Reply

    Tak pe… kita jumpa kat HIN… Baiiii kata tiket masuk ciput je… so, aku bawak semua ahli (apekedehal aku cita pasal HIN ni…)

    • lol on 15/12/2011 at 3:53 PM
    • Reply

    tah..mcm corvette je

    • afia on 05/03/2012 at 8:00 PM
    • Reply

    HAHAAH…..mantap..tiptop ada rare mcm kancil hahaha

Leave a Reply to Matpon Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.