Video: Honda Civic Baru?

httpv://www.youtube.com/watch?v=E7LLdBrzj2Y&feature=player_embedded

Baru-baru ini masa saya lepak minum teh [saya minum epal sebenarnya] dengan Baii dia ada cakap yang model gantian terbaru Honda Civic memang dirahsiakan betul oleh Honda. Rahsia sulit. Dan rasanya kita pun tak sedar yang Honda Civic dah nak sampai ke penghujung kitaran.

Tapi itulah dia, perisik kereta sekarang ini memang ramai dan memang pembuat tak boleh nak buat apa, saya juga syak kadang-kadang pembuat pun ambil kesempatan untuk menarik perhatian umum dengan menayangkan kereta mereka sebabnya dapat promosi percuma.

Video diatas katanya adalah model gantian Civic. Tapi tak pasti yang ini model Eropah atau Asia.

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

5 comments

Skip to comment form

    • pokjik on 28/08/2010 at 8:51 AM

    design bontot yg tinggi dah jadi mcm ford focus la plak

    • HeLMi on 28/08/2010 at 9:59 AM

    erm cam biasa…blom boleh view lagi kat opis ni…kena balik umah pkai berukband dulu..haha

    • panther jerung on 28/08/2010 at 11:58 AM

    sma la mcm ak…xleh nk tgok….skali kna blok daa

    • azwan nbs on 28/08/2010 at 1:12 PM

    bole tahan la…
    design zaman skang nie….

    • lipas kudun on 29/08/2010 at 5:27 AM

    mak aih..bontot tinggi cam crx n crz je…copy n paste ke hape…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.