Video: BMW M5 Ngendap!

httpv://www.youtube.com/watch?v=HUV3uc9T7vw

Gua suspek tajuk video ni tak berapa into sebab tukang rakam gambar ni bukan mengendap pun, memang terang-terang dia ambil video ni. BMW 5 series baru gua tengok macam kereta bos-bos gua tak tau macamana rupa M5, kereta bos-bos pun boleh buat resing.

Walaupun gua tak reti bab kereta tapi lu orang jangan tak tau gua selalu layan video kereta. M5 ke M6 ke semua gua kenal ok. Veyron apa tah lagi, gua denga dah ada kereta bole beat Veyron biar betul.

Ni semua dengki la ni. Selamat Hari kedua Buruh ok.

Video: Youtube/CarAdvide

-Matpon-

Matpon

10 Comments

  1. GUA firstttttt!!!!!!!!!

    auto rupenye….ingatkan manual….

    kat sane BWM diorang buat cam kete mainan…

  2. gua syak ada org mempergunakan kesempatan ini…

    gua pon ada pakai kete buatan rawang

  3. mat..kete ape yg leh beat veyron tu????nk gak taw….aku rasa kete tu dh laju…ade yg laju lagi ke???

Kata Anda//