Video: Audi Korner Baring

httpv://www.youtube.com/watch?v=QRalvcGxXgs&feature=player_embedded

Kah kah kah. What crazy. Gua tak paham sepatah haram pun video ni. Gua tau kereta Audi ni korner baring. Demi KPI yang dah lama gua tinggal gua gagahkan jua.

Sekian.

Babai.

-Matpon-

Silakan kongsi:

9 comments

Skip to comment form

    • audi on 20/04/2011 at 1:15 PM

    aq dal lama terpikir nak wat kereta koner sendeng camni,
    tak sangka dah ada org bwat..hehehe
    memang terbaik…

    • sepat on 20/04/2011 at 2:12 PM

    adjustable gasober keh keh keh

    • pelug on 20/04/2011 at 9:25 PM

    setting macam nie memang terbaik..diharap agar dapat diaplikasikan kepada ambulan kat malaysia..

    • HeLMi on 21/04/2011 at 9:39 AM

    owh…masih blom dapat dinikmati di opis ku ini…hahaha

    • speed on 21/04/2011 at 2:13 PM

    audi sentiasa dia atas sekali dalam inovasi, ni confirm kalau masuk race, leh dpt FTD, sama mcm mula2 diorang buat awd system utk quatorro.

    • krad on 21/04/2011 at 7:42 PM

    pergh…dh mcm citer initial d…air die x tumpah tu…hebat2…

    • ex-Z2H2 on 22/04/2011 at 10:15 AM

    tak silap gua…

    diorang amik teknologi ni dari keretapi laju Jerman:

    http://www.youtube.com/watch?v=G25NIQnfDO8

    keretapi pun boleh korner baring jugak. hebat tul orang Jerman ni.

    • exJAVANESE on 23/04/2011 at 4:23 PM

    gua ingat honda ex5 je yg bleh kona baring…

    • mahdi on 25/04/2011 at 6:34 PM

    bab baring ni..gua alergi coz penah terbaring kat …lebuh duke

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.