UNTUK DIJUAL: Evo Asli !!

Ok, gua baru kenal dengan seorang brader ni. Itu hari masa jumpa sebab nak bagi t-shirt GT, brader ni pun rupanya pakai kenderaan yang sama seperti gua, Alza S2000. Sekarang, brader ni minta tolong gua untuk war-warkan kepada Sekutu-Sekutu yang lain, kot-kot punya wang lebih untuk beli original punya Evo . Memandangkan gua tak berapa nak rajin, maka gua buat kerja senang dewasa ini, Salin dan Tampal apa yang brader ni emel gua.

nak jual evo 3 original ce9a,
enjin standard evo 3-dara lagi
dalaman standard evo 3
turbo cantek lg, timing belt baru tuko, water pump baru je tukar, clutch 4 kaki exedy, ori 4wd, rim enkei rally tarmac, adjustable GAB…B5 puspakom dah ready
cat nak kena buat balik…
berminat call/sms,
rm 56,000.00
 

cash je, loan dah tk bole, personal loan  sindri urus 
call/msg : 012-6067825  – Saharudin
sebab jual : kaki dah kena gout, tak larat nak tekan clutch 

ok, min, tu je spec keta, kalo leh kuar tq bebanyak…..


Hah, gua dah jalankan tanggungjawab gua sesama Sekutu. Kalau rasa sudi nak pergi jumpa kaunter “Saya Mesti Pilih”, silalah tapi jangan sampai menipu slip gaji  sudahlah ye.

-C27-

Silakan kongsi:

Leave a Reply to HeLMi Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.