Toyota Yaris HSD Hybrid

Toyota Yaris HSD Concept.01

Selepas Prius v, Toyota mengumumkan ahli keluarga terbaharu hibrid iaitu Yaris HSD dan Prius +. Yaris HSD adalah model hibrid total dan berada dalam segmen B iaitu kategori kenderaan terbesar di Eropah. Kereta ini akan menampilkan rekaan yang spesifik kepada hibrid dan apa yang dikatakan sebagai forward looking design. Toyota juga akan membuat penampilan umum Prius+, berbeza dengan Prius v model ini mempunyai ruang lebih besar dan tujuh tempat duduk.

Sumber: Toyota

-Mak/d Uia-

Silakan kongsi:

11 comments

Skip to comment form

    • HeLMi on 08/02/2011 at 5:59 PM

    biler masuk pasaran Malaysia?

    • audi on 08/02/2011 at 7:13 PM

    asal hybrid ja mesti desain camni..
    klo kaler oren ka merah ka ijo ka kuning ka biru ka mesti mengancam sket..

    • azwan nbs on 08/02/2011 at 9:43 PM

    mungkin diorang ramal masa akan dtg nanti ade kaler nie je kot…
    tak de kaler lain

    • 5ruz on 09/02/2011 at 6:49 AM

    proton x nak buat inspira hybrid ke????

    • sepat on 09/02/2011 at 8:25 AM

    boleh laku ker yaris? super premium price ni.. model ni antara yg jualan yg gagal oleh toyota malaysia

    • belalang_kontot on 09/02/2011 at 9:37 AM

    cam yg mak uia cakap, yaris ni spec europe ke us…tu yg harga premium tu…kat msia kalo jual, kompom org prefer pilih keter buatan rawang je…tak gitu en sepat…hehe….

    • HeLMi on 09/02/2011 at 10:31 AM

    kete kecik mahal nak mampus…beli made in rawang & tanjung malim je la..

    • sepat on 09/02/2011 at 2:47 PM

    betul.. sokong produk rawang ..anda takkan nyesal keh keh keh

    • HeLMi on 09/02/2011 at 5:23 PM

    Mak UIA & Mat Pon…apsal arini takde post langsung?

    • hasang on 13/02/2011 at 1:31 AM

    Alamak!

  1. bape riban weh?

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.