Toyota Passo Sette!

PassoSette00

PassoSette01

Sette tu maknanya 7 tempat duduk.

Naa..Naa Naa Gannu Kitteee…!! Kelatang kaloh bola…!!! Jeng!

-Matpon-

Sumber depan: Wikipedia Sumber belakang: Wikipedia Nak copy kena tunjuk lesen!

Silakan kongsi:

35 comments

Skip to comment form

    • jarud on 10/11/2009 at 11:11 PM

    apalah mention kelantan kalah…kang dorang bakar passo ni sapa nk jawab?

    • exJAVANESE on 10/11/2009 at 11:40 PM

    Tul gak tu.. Hehehe… Tpikn.. perodua Myvi Alza aku rase lmpu die lg best kot dri toyota passo Sette….

    • kete_hitam on 11/11/2009 at 12:16 AM

    apa maksud ALZA tuh… kalu inzal gu tau la…

    • exJAVANESE on 11/11/2009 at 12:21 AM

    Ntahla… gua pn xtau…Hahahampeh… lu tau ka matpon?? cite sket!!

    • Jamil Butang on 11/11/2009 at 3:37 AM

    kete buat g pasar (passo).

    • on 11/11/2009 at 6:35 AM

    Mende tau awok-awok dok baloh ha Proton

    jarud
    Mat Kacau, dia suka jwb.

    exJAVANESE
    Loghi sedak lagi, banyok lagi lapu dia ade.

    kete_hitam
    Aku Lah Zorro Amerika.

    exJAVANESE
    Bukan gua tak nak cite tapi kalau gua cite dah tade citelah. Baik gua sekeh Mat Kacau. Tarik sideburn gua rasa sedap juga.

    Jamil Butang
    Gua bukan apa nanti lu orang panas sama gua bila gua cite gua g pasar naik apa.

    Ese oghang nogori.

    Hah! Sapo laie yang nak bertanyo, ese tongah rajin ni ha, maklumlah baru menang pialo

    • carragher27 on 11/11/2009 at 6:56 AM

    skit ari lagi masuk la kedai potong.. pastu convert Perodua jadi Toyota Passo nih

    • exJAVANESE on 11/11/2009 at 7:40 AM

    Aikk.. ekau ni bia botik matpon… nogori monang bola, ekau teruih tuka loght ko??

    • Sekeru Longgaq on 11/11/2009 at 7:51 AM

    passo sette ni ada enjin turbo tak

    • Han on 11/11/2009 at 8:00 AM

    ontah la..

    design lebih kurang cam exora je belakang tuh..

  1. hensem jugak kereta nie..

    • Han on 11/11/2009 at 8:27 AM

    enjin 1.5 aje kan?

    • lesen_L on 11/11/2009 at 8:34 AM

    MPV perodua ambik keturunan passo ni jugak kan…

    • wakerni on 11/11/2009 at 8:49 AM

    Lesen_L…kompom..aku rasa MPV perodua amik dr kete nih…
    mcm bese la..,tuka gril,tukar bumper,mod sket lampu2…siap la kete perodua…perghh…mencarut lagi aku…hahhaa

    • natubaik on 11/11/2009 at 8:51 AM

    bakar-bakar

    • natubaik on 11/11/2009 at 8:58 AM

    boh mano stiker ni. xsapa2 lagi

    • Firza on 11/11/2009 at 10:10 AM

    design tipikal toyota….bosan…..nampak kecik…..tggu rebadge perodua mpv mcm mane……kadang2 gambar boleh menipu……

    • strokeboi on 11/11/2009 at 11:09 AM

    PERODUA MPV???

    • shah_mivec on 11/11/2009 at 11:38 AM

    gua nye stiker dah sampai tq min…

    • carragher27 on 11/11/2009 at 11:57 AM

    shah_mivec
    hah..dh dpt pun stiker..tampal dah?? berapa naik HP kat mivec tu?

    natubaik
    cuba check dgn posmen..jangan-jangan dia dh tampal kat Honda EX5 dia kot..

    • kete kite on 11/11/2009 at 12:51 PM

    emm cantik gak.. perodua MPV mcm ni kot

    • lesen_L on 11/11/2009 at 5:04 PM

    kalu lebih kurang beso ngan grand livina,baik ambik perodua mpv,murah…agaknya turun tak harga grand livina…

    • LooLaapaloza on 11/11/2009 at 6:58 PM

    biasa ar perodua..Keta yg didua2 kan..tp okla utk family yg sederhana n xssh sgt..

    • dato k on 11/11/2009 at 8:43 PM

    sticker x smpai lg
    dah teruja nk tampal nie…

    • gunners on 11/11/2009 at 10:46 PM

    matpon
    mentang2 negori menang,lu jadik org negori yek….
    kalo kelantan menang,jadik orang kelate….
    munapik tuh mat,munapik…..

    han
    ha’ah la,ade jugak ckit-ckit rupe exora kat blakang tuh…

    • on 12/11/2009 at 12:51 AM

    Ese memang orang nogori, ekau tak cayo ese tak roti nak buek apo.

    • beesixslow on 12/11/2009 at 7:09 AM

    mpv p2 buruk sikit dr ni..tp bln 4 taun depan..pak haji kena bayar awal..eh silap..bln 4 taun depan, kuar la ALZA SE..so x yah la gi beratur kt hakat nk beli bumper sette mcm kt ats 2..

    oo..matpon byk ek ye nogori menang..x po2..sok2 menyosal ekau mengaku org nogori..

    • natubaik on 12/11/2009 at 11:35 AM

    mat nape lu x aprove lg wa punya mukabuku..

    • on 12/11/2009 at 3:32 PM

    mat pon lu klu kelantan menang hrtu lu ngaku ore kelate dok gitu mak???

    • viva monster on 12/11/2009 at 8:54 PM

    aku da test bawak alza tu….mantappppp

    • palancyborg on 14/11/2009 at 4:51 AM

    kalau masuk yrv best ni…
    apa2 pun tunggu pro2 kuar dulu…
    yg pasti harga hakat mesti cekik darah

    • on 17/11/2009 at 11:37 AM

    beb…same cam mpv produa yg bru 2 an…

    • smut liar on 18/11/2009 at 12:52 AM

    kekoh mat jange dok kekoh…

    • azwan nbs on 21/11/2009 at 8:36 PM

    perodua punye mpv akan datang nanti sebijik ngan passo yg kat atas tu..cume name lain iaitu perodua alza…cume lampu depan dia panjang skit…cam myvi

    • minor(+) on 25/01/2010 at 2:09 PM

    bek lu owg angkt alza dr exzora yg hampeh 2

Leave a Reply to beesixslow Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.