Tanya Pendapat Sikit

Gua nak tanya, antara GearSungkit.com dengan GearMoto.com mana lagi bagus? Sekutu tulis pendapat sekali kalau boleh. Jangan jawab macam Matpon.

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

39 comments

Skip to comment form

    • carragher27 on 10/05/2010 at 12:21 PM

    gua undi utk GearSungkit.com..tak syak lagi.. bila dah catchy, barulah orang senang ingat.. GearMoto.com macam skema sangat bunyik dia..

    • kete_hitam on 10/05/2010 at 12:48 PM

    Afundek gearsungkit.com

    • sepat on 10/05/2010 at 1:18 PM

    mesti letak gear ke? kalau letak nama lain tak boleh?

    • carragher27 on 10/05/2010 at 1:31 PM

    takkan nak letak sepit udang kot sepat?

    • ajis on 10/05/2010 at 2:13 PM

    Gua skong gearmoto.com. nama kasi global skit. gearsungkit tu bhs kg.

    • Han on 10/05/2010 at 2:38 PM

    gearmoto? macam pelik je..
    tapi, apapun yang korang usahakan, aku sokong je..

    nama lain?
    ridermalaysia.com amacam??

    • sepat on 10/05/2010 at 2:45 PM

    buluhperit.net boleh tak?

    sepit udang tu dah mcm web memasak ler tu .. letak sepatgoreng.au pun ok gak

    • azwan nbs on 10/05/2010 at 3:38 PM

    gearmalaya.com bole tak…???

    • brianbadboyz on 10/05/2010 at 3:59 PM

    gearreverse.com?????????

    • slimershine on 10/05/2010 at 4:06 PM

    gearmoto

    • pendita_gila on 10/05/2010 at 6:10 PM

    gearsungkit.com seperti yang di bincangkan la

    • yeh on 10/05/2010 at 7:16 PM

    sungkit baju la…gearcedok.com pn ok kn??

    • on 10/05/2010 at 9:33 PM

    Gua cadang nama tu untuk blog moto, banyak lagi nak kena buat macam kajian pasaran, cari penulis sukarela dll..

    Cabaran paling besar sekali bila dah memblog nanti nak kena konsisten, tu yang paling penat. GT ni pun berbulan juga kitaorang rancang sebelum lancar secara rasmi

    • azwan nbs on 10/05/2010 at 10:36 PM

    biasa le tu…

      • on 11/05/2010 at 12:00 AM

      Gua dah dapat sixth sense gua kena kerja lebih ni. Huh.

    • on 11/05/2010 at 1:53 AM

    geartendang.com,gear2tayar.com, xbleh ke?naik motor msti main tendang2kan…blog bahasa malaysia ke english?klu malaysia kasik nama malaysia lar..klu nk tarik pembaca msti kasik teg line jugak..mcm kata kwn baik matpon “amboi,amboi,amboi” teg line gak tu kn..
    gua undi gearsungkit.com..dgn teg line..’auw,auw,auw,wa sungkit u all”..ni kane bg matpon buat nmpk cket buat kaje..

    • adie on 11/05/2010 at 2:03 AM

    gearsungkit la baro.baru best skit..bru org rase nk tgok je,ape lah yg ade kat web ni..

    • pendita_gila on 11/05/2010 at 8:37 AM

    jalan tar kampung

    btol gak cakap lu..gua dgn sukarela ingin menjadi penulis..(gua saspek sepat pon nak gak)

    • on 11/05/2010 at 9:19 AM

    Gua undi untuk GearSungkit.com…sebab dolu2 moto gua pkai gear sungkit…tp skrg ni auto jer…skuter la katekan…hahaha..

    • bunta889 on 11/05/2010 at 9:21 AM

    gearsungkit.jp chare gak bro…ok bro..

    • carragher27 on 11/05/2010 at 9:37 AM

    HARAP MAAF..TALIAN AFUNDI TELAH DITUTUP. KEPUTUSAN AKAN DIKELUARKAN TAK LAMA LAGI. HARAP MAKLUM. kehkehkeh

  1. Gua cadang buat gearrempit.com kalau pendek jadi GTR amacam?

    • labi on 11/05/2010 at 10:38 AM

    missgear.com..hahahha

    • sepat on 11/05/2010 at 1:24 PM

    kenapa mesti letak gear? letak laa benda lain..cth . pulaspendikit.com kekeke

    lagi satu moto review akan review kenderaan 2 tayar ker.. sbb mesin rumput pun kira mcm moto gak.. so perspektif moto tu kena khusus.. cewwaahh bab komen bagik kat aku jelaaa kekekeek

    • carragher27 on 11/05/2010 at 3:41 PM

    Mat reply sms gua tadi:
    “Wazi mungkin boleh faham GearSungkit..tapi Rossi mana nak paham..kena pilih nama yang komersial & global.. barulah 1 Malaysia..[yang ni gua saja2 tambah]”

    • PlasticTomato on 11/05/2010 at 4:22 PM

    ekzospaip.com. Hehe.

    • pendita_gila on 11/05/2010 at 7:35 PM

    itabaoutmoto.com amacam???

    • Alan on 11/05/2010 at 9:12 PM

    paipopen.com la baru la rempit.

    • fared on 12/05/2010 at 9:48 AM

    letak rempit.com sudah.. br nampak tegar.. xpun letak empatgear.com sbb moto kebiasaannya gear 4 je .. kita kasi fight fifthgear plak .. br la tercabar topgear dgn fifthgear sbb da ada pencabar.. 😀

    • Podeh on 12/05/2010 at 11:58 AM

    siglerider.com / panthergamma.com / 2t4t.com

    • ah lu on 12/05/2010 at 2:58 PM

    GearMoto.com – kalu skuter nak sungkit apa?

    • myvi_sebu on 13/05/2010 at 12:54 PM

    gearsungkit.com… mesti pileyyy!!

    • apai on 13/05/2010 at 2:50 PM

    gua plih gearmoto..bru elegan

    • dato k on 13/05/2010 at 4:09 PM

    freekangear.com

    • pendita_gila on 14/05/2010 at 3:32 AM

    ehpakaigearke.com hahahahahaah

    • G-jan on 04/06/2010 at 6:40 AM

    ak pilih gearsungkit.com

    cadangan sendiri exzosbuluh.com

    • megat putra kuning on 10/06/2010 at 4:31 PM

    gearsungkit.com..terbaekk…..!!!!!!!!!!!!
    gearspeed.com lagi beh…

    • on 22/06/2010 at 4:22 PM

    kenasungkit.com…. 🙂

    • qafxxxx on 19/07/2010 at 12:31 AM

    gearsungkit.com gila skit bunyinya…satu lagi tlg atasi masalah gambar xdapt tgk dalam laman sesawang korang ni…selamat maju jaya

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.