Jan 11

T-Shirt GearTinggi: Sila Tempah & Bayar

 

TERKINI:

Senarai Sekutu yang dah bayar duit.

  1. Mohd Aidi Azhar
  2. MOHD HAFIZ BIN MUSTAPHA
  3. Mohammad Faisal Mohamed
  4. Saharudin Abu Rohan
  5. Saharudin Abu Rohan
  6. Mohammad Zamri Abd Kadir
  7. Ahmad Firdaus Abdul Muttzalib
  8. Mohd Noh Ahmad
  9. Nama Gua Sendiri
  10. Nama Gua Sendiri Lagi
  11. Siti Mariam Abdullah
  12. Helmi Faizal
  13. Ismail Md Tajudin
  14. Khairul Nua
  15. Mohamad Hanif Suib
  16. Syam Pendita Gila
  17. Syam Pendita Gila
  18. Mohd Hafiz Mustapha
  19. Mohd Haffidz Bin Saleh
  20. Amir Waliyuddin
  21. Amir Waliyuddin Lagi
  22. Mohd Fitri Faizrin
  23. Mohd Fitri Faizrin
  24. Nizan Jamali
  25. Muhadzir Ibrahim
  26. Masrul Mansor
  27. Hafizuddin Mustaffa
  28. Hafizudin Mustaffa
Ok, gua mohon lagi 2 orang Sekutu untuk membuat bayaran sebelum gua berani pergi tempah itu baju. Tempoh akhir pembayaran akan dilanjutkan sehingga 28hb Januari 2012.
-C27-

 

 

 

Gua tahu, ramai yang ternanti-nantikan apa perkembangan T-shirt GT ni. Gua mohon maaf sebab gua agak sibuk juga hujung-hujung tahun itu hari dengan KPI bagai. Sekarang ni, baru ada kelapangan sikit nak uruskan T-shirt. Jadi, gua ingin menyeru kepada Sekutu-Sekutu yang dikasihi serta disayangi agar menempah dan membayar duit dengan kadar yang seberapa segera. Harganya macam gua beritahu itu hari, RM34 sahaja [termasuk dengan kos Pos Laju]. Melainkan lu orang jenis yang sanggup mengadap gua area Lebuh Ampang/Selayang untuk mengambil sendiri, cuma perlu bayar RM27 sahaja Butiran pembayaran melalui akaun gua seperti berikut:

Nama : MOHD AZMIN AB KARIM
Acc Maybank: 164324297681

Harus barang diingat, T-shirt yang julung-julung kali ditempah ini barangkali tinggi nilainya kerana turut memaparkan muka Matpon sebagai maskot utama GT.  Apa yang membuatkan T-shirt lebih eklusif, paparan angka 1,000,000 bersama tulisan GearTinggi dibahagian belakang. Kalau simpan, jual kat Mudah lagi lima enam tahun gua ingat pun ada harga lagi.

Jadi, dengan rasa rendah diri sekali lagi, silalah menempah dan membuat pembayaran dengan kadar seberapa segera sebelum 21 Januari 2012. Lagi cepat gua dapat duit, lagi cepat lu orang boleh dapat ini T-shirt.

-C27-

*Gua akan menggunakan Pos Laju, senang lu orang nak pantau bila gua bagi tracking number sorang satu. Selepas membuat pembayaran, sila emel gua azmin@arb.com.my berserta butiran pembayaran dan saiz baju serta alamat untuk di Pos Laju kan.

Silakan kongsi:

94 comments

Skip to comment form

  1. Min…kalo letak nama kat T-shirt masing2 menarik gak…max 5 huruf

    • hasang on January 31, 2012 at 3:03 pm
    • Reply

    dh settle blom min.. gua dh bawak mimpi tuh…

    • Azmin on January 31, 2012 at 10:15 pm
      Author
    • Reply

    Ok, Insya Allah..dalam minggu ni gua akan submit order

    • MOHAMMAD ZAMRI on February 8, 2012 at 9:13 pm
    • Reply

    dh settle ke blom bro????

  2. sabar menanti…hahaha

    • -aiz- on February 9, 2012 at 10:37 pm
    • Reply

    bju dh ade..

    gua cdang lpas nie lu set TT plak..
    amacam??

    • Mohammad zamri on February 13, 2012 at 8:15 am
    • Reply

    PR bnda Tue bro?

    • kete_hitam on February 17, 2012 at 10:28 pm
    • Reply

    min, aper cer baju? cer citer….

    • MOHAMMAD ZAMRI on February 19, 2012 at 4:30 pm
    • Reply

    btl tu,,,pe cer gn bju tu….?????dh lme gua tunggu nie…..

    • C27 on February 20, 2012 at 8:33 am
    • Reply

    gua dah submit order..masih dlm proses.. sbb itu hari ada problem sikit dgn dezain tak clear..gua kena hantar balik

    • -aiz- on February 20, 2012 at 1:02 pm
    • Reply

    gua twu lu tgah jlan kn amanah 30 sekutu nie sebaik mgkin..
    x rmai anak muda mcm lu..

    mcm orang amanah raya berhad..hahaha

    • kete_hitam on February 20, 2012 at 3:52 pm
    • Reply

    terbaikkk…

    • MOHAMMAD ZAMRI on February 21, 2012 at 1:32 pm
    • Reply

    oohhh,,,cm tu citernya……pe2 hal bgtau…..

    • natubaik on February 29, 2012 at 9:49 am
    • Reply

    bile bleh ni….

    • C27 on February 29, 2012 at 1:43 pm
    • Reply

    gua boleh paham perasaan lu orang..gua harap hal baju ni boleh setel dalam minggu depan…gua tengah kejar tukang buat baju ni.. gua harap lu orang pun turut doa sama..biar boleh setel cepat..

    • MOHAMMAD ZAMRI on February 29, 2012 at 2:35 pm
    • Reply

    kejar,jgn xkejar……hahahha……good luck bro……

  3. takpe Min …janji nnt quality sumer cun

    • MOHAMMAD ZAMRI on March 3, 2012 at 12:58 am
    • Reply

    btl2….gua sokong….

    • mohammad zamri on March 12, 2012 at 1:32 pm
    • Reply

    bile leh dpt bju nie bro?dh bln 3 nie….tp xdpt2 lg bju nie….gua bkn pe bro,bnda dh byr bju nie dh lme……gua harap bnda nie di selesaikn dgn secepat mungkin….

  4. baju dah siap, tapi gua tak sempat nak gi amik lagi..Insya Allah, gua akan cuba setelkan dlm minggu ini juga

  5. cayalah Min…ape2 roger gua

    • mohammad zamri on March 13, 2012 at 11:28 am
    • Reply

    bgus la cm tu bro….gua doakn dpt settlekn bnda nie dgn cpt…amin….pe2 roger….terbaikkk….

    • kete_hitam on March 13, 2012 at 8:18 pm
    • Reply

    baikkk……..

    • natubaik on March 19, 2012 at 8:22 am
    • Reply

    BILE NI

  6. ok, baju dah berada di tangan gua..dan gua akan mengepos secara berperingkat..harap bersabar..gua nak kena sorting satu2

  7. sabor semua.. si Azmin tu buat keja sukarelawan … once dapat baju tu kita tepuk tangan sampai 2 minggu utk azmin atas effort dia nak bagi lu orang nampak macho dan bergaya..

    • Han on March 19, 2012 at 11:21 am
    • Reply

    yeah.. tak sabar mau pakai ini baju~

    • alfa 147 on March 19, 2012 at 1:18 pm
    • Reply

    ce posting 1 sampel baju yg da siap…bley gak mnatap dlu sambil mnuggu baju sampai dpn pintu umah…tq bro..

    • mohammad zamri on March 20, 2012 at 12:37 am
    • Reply

    terbaikkkk!!!!!!!

    • Eddy9910 on March 20, 2012 at 3:01 pm
    • Reply

    Yes… gua da terima itu baju.. tq.

  8. Orait..tadi pun gua baru lepas pos lagi utk batch berikutnya..

  9. Min …gua dtg amik kat umah lu je la…sms gua alamat umah lu

    • MOHAMMAD ZAMRI on March 20, 2012 at 4:54 pm
    • Reply

    caya la lu min…..xsabar nk pkai bju nie….hehehe….

    • natubaik on March 21, 2012 at 9:26 am
    • Reply

    sapa doh… tq bossss

  10. sila pakai baju tu ke kenduri kawin, joget lambak, disko. kenduri kendara lain supaya website GT.COM ni tersohor secara percuma ..tq ..

    ps- kalau dah lusuh nanti tempah lagi.. kehkeh

    • MOHAMMAD ZAMRI on March 21, 2012 at 1:05 pm
    • Reply

    hahahha……

    • Tuan Tanah on March 21, 2012 at 2:04 pm
    • Reply

    Terima kasih..dah sampai tp belum tgk.

    • belalang_kontot on March 21, 2012 at 11:09 pm
    • Reply

    tq min…
    da dapat…
    tp bini gua takleh pakai…
    sbb tgh pregnant…
    hehe…
    ingatkan nak pakai sedondon…

  11. gua pun nak ucapkan terima kasih kepada yang telah sudi menjayakan usaha t-shirt ni..kalau ada kelambatan tu, hanya ampun yang gua pinta..cheewah..

    belalang _kontot
    lu tunggu dia abis pantang baru kasik pakai baju tu..heh

    • Han on March 22, 2012 at 12:40 pm
    • Reply

    tengkiu bro. baru dapat info dari adik gua, baju dah sampai rumah..

    terima kasih banyak2 sebab bersusah payah menguruskan baju ni. jasamu dikenang. 🙂

    • kete_hitam on March 22, 2012 at 2:39 pm
    • Reply

    baju sampai………

    • MOHAMMAD ZAMRI on March 23, 2012 at 12:52 am
    • Reply

    thnks bro bju dh smpy….mmng lawa bju tu…..terbaikk…..thnks lg sekali……

    • Bukhari on February 13, 2014 at 9:25 pm
    • Reply

    boleh order lg tak?

    • hassang on August 16, 2014 at 12:34 pm
    • Reply

    hj Admin… sila buat Tshirt baru… thn 2014 dh ni.. lusuh dh baju lama.. steady…

Leave a Reply

Your email address will not be published.