Suzuki Vitara Angkat Belakang

Suzuki Vitara 2010.001

Lu orang pernah dengar kereta angkat belakang? Ni lah dia. Suzuki Vitara ni dia tukar belakang je harap maklum.

Tayar belakang spare dia buang ganti dengan no plate.

5 pintu = 1.9 DDiS & 2.4

3 pintu = 1.6 & 2.4

Sekarang tengah offer kalau nak beli bayar muka 50%, 214 pound x 3 tahun. Sempoa mana tah dah lama gua tak nampak. Lu orang kira je lah. Kalau tak reti sms Mat Kacau ok. Dia lagi keje senang dari gua.

Amacam panjang gua tulis kali ni.

Babai.

-Matpon-

Matpon

6 Comments

  1. Matpon tulis pendek pasal kete ni xde yg spesel sgt kot…atau matpon kaki tido

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *