Subsidi Petrol November 2011

Nah. Gua rasa nak buat entri bergambar. Kurang sikit gua menaip. Gua rasa ni KPI baru ni menjelang hujung tahun sekian. Baidewei sapa tak oder lagi t-shirt gua oder cepat sikit gua tak sabar nak riak ni bebeh.

Salam sayang dari gua,

-Matpon-

Silakan kongsi:

11 comments

Skip to comment form

    • yuri on 29/11/2011 at 2:07 AM

    gua 1st!!!

    • HeLMi on 29/11/2011 at 10:41 AM

    Nyampah U Matpon…

    • belalang_kontot on 29/11/2011 at 2:34 PM

    gua dah letih membebel pasal isu subsidi minyak ni…
    weh matpon, dari lu riak2 pasal tshirt, adalah lebih baik lu kontek min tanye die dah berapa org order tshirt tu…
    gua pun tak sabar nak pakai tshirt GT ni…
    walaupun suwey sket sebab ade gambar matpon,gua tetap akan beli gak…hehe…

    • Azmin on 29/11/2011 at 4:33 PM

    Ok..ok, sori gua lupa nak kasik apdet sama lu orang. Setakat hari ini, gua hanya mendapat 24 helai tempahan sahaja, kekurangan lagi 6 helai untuk dicukupkan 30 bagi mendapatkan harga seperti yang gua war-warkan tempohari. Jadi, gua dengan rasa rendah diri, menyeru kepada Sekutu yang lain supaya memesan lagi 6 helai bagi mencukupkan kuota. Sekian.

    • cb400vtec on 29/11/2011 at 7:06 PM

    gua cdgkn matpon bli dulu lg 6helai,kang dia g la uptown mne2 jual,xpn kt dpn pintu HIN nti ke,mst laku pnyer…warranty..huhu.

    • yuri on 29/11/2011 at 8:10 PM

    en azmin
    you got mail…

      • Matpon on 29/11/2011 at 11:52 PM
        Author

      ah u all ni.

    • sepat on 30/11/2011 at 12:03 PM

    mcm tak caya sekutu semua ada 26 org yg baca Gt ni? kemon laaa jgn kedekut sangat .. apalaa sangat duit baju dgn rokok yang anda isap tu.. ishhh…

    • Azmin on 30/11/2011 at 2:14 PM

    ok, order telah meningkat kepada 26.. gua mencari lagi 4 tempahan yang bertuah..

    sepat
    gua syak sekutu ramai yang malu kot nak sapot GT secara terang-terangan..

    • sepat on 30/11/2011 at 8:02 PM

    Azmin

    gua ingat lu kena announce letak gadis litar masa penyampaian baju ni nanti sure berderet beratur jap lagi ni kehkehkeh

    • Sekeru Longgaq on 06/12/2011 at 10:58 AM

    status sekarang dah brape dah min…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.