Matpon

39 Comments

  1. gua syak nie keta towkey norarfa batik daa…..
    dah siap conteng2 lagi….
    lampu belakang cam altezza….
    rim cam bmw….arghh…gila gua nak pikir!!!

  2. BMW 5 series bau punya facelift….yg pelik apasal letak corak batik lak…saje nk bg org tak prasan kot….ape2 pun BMW the best!!!

  3. gua sokong lu mat…

    shah_mivec
    mat bkn tau pe2 pon..ko tipu die pon die cy laaa

  4. Ni kete nasional terbaru daa….PeroTIGA…hahaha..siap corak batik lagi…Ni matpon punye keje la…mcm org takleh kenal BMW

  5. Malas betul la nak kerek.. kete gua.. saje je wat corak batik. Kasi org Indo panas..

  6. ni bmw 5 series kot kalau tak silap.. corak batik tu sbb nak tutup body line @ bentuk real dia pakai konsep optic illusion..

  7. apa la korang smua ni kete ni pn tak tau.. AUJAWO la (audi+waja+evo)…hah tu dia nama produk terbaru…

Kata Anda//