Selingan Mata [29]

Kancil Sewa.01

Kah kah kah kah. Sekarang macamana kira? Gua rasa brader ni ada talent. Silap-silap kalau gua kena tendang bos gua dah calon. Huk huk huk huk.

-Matpon-

Silakan kongsi:

21 comments

Skip to comment form

    • Han on 01/03/2011 at 12:19 PM

    bengong., hahaha

    • sepat on 01/03/2011 at 12:54 PM

    1 jam rm5 ? 2 jam cukuplaa kita track day kan kancil kat sepang hehe maintenance pun tak pening

    • gunners on 01/03/2011 at 12:55 PM

    yang shilake die pnye gambo hiasan tu la,xleh belah btol…. wakaka……

    • Firza on 01/03/2011 at 1:19 PM

    kehkehkehkeh…mmg epic…..

    • kete_hitam on 01/03/2011 at 2:00 PM

    pas nih ada iklan sewa burung kenari sama ikan kelisa….

    • C27 on 01/03/2011 at 4:40 PM

    tah cemana la pulak kalau sepat nak iklan kan elpai dia tu.. kehkehkeh

    • belalang_kontot on 01/03/2011 at 4:48 PM

    sepat spesel kes..die letak gamba ikan sepat…keh keh…anyway, reger rm5 sejam tu kire standard da..tp gambar tu takleh blah…

    • exJAVANESE on 01/03/2011 at 5:31 PM

    ni klu wat akikah pn cara gak…rare plk tu…hikhihk

    • HeLMi on 01/03/2011 at 6:03 PM

    Sepat …bape nak lego Elpai?…PM kat inbox FB gua…kekekeh

    • sepat on 01/03/2011 at 6:17 PM

    kalau gua ..gua letak kancil seekor.. kalungkan interkuler.. boost meter letak telinge kiri.. turbo timer telinga kanan.. ejoz sarung kat ekor.. dan spray pearl white.. sure ‘elpai’ gua termahal di msia kah kah kah

    • sepat on 01/03/2011 at 6:18 PM

    sekian.. ELpai tidak dijual.. utk kesurau aje

  1. mmg cara lu bro…

    • azwan nbs on 02/03/2011 at 1:10 AM

    aku rase la kan…owner kete nie taknak show kete dia kot….ntah2 da masok tebo…tapi memang epic fail!!!!!!!!

    • audi on 02/03/2011 at 10:54 AM

    gambar hiasan!!
    cam susah sangat nak letak gambar kete kancil..
    papun kreatif la dia ni..kalo letak gambar kete
    nanti org x pndang 2 kali

    • bos on 02/03/2011 at 1:35 PM

    satu2nye kete yg blh terajang anjing kat zaman melaka.kakakakaka

    • 6posen on 02/03/2011 at 4:54 PM

    …kncil aku pg td xleh start…demmm

    • bos on 03/03/2011 at 9:42 PM

    6posen:cube selimutkn kancil tu.sejuk tu.heh

    • pendita_gila on 06/03/2011 at 2:59 AM

    klu xleh start pg try ptg plak..mesti leh start ekekeke

    • Nellie on 06/03/2011 at 9:44 AM

    Jo, ada rusa ke? kalau kancil x selesa le… Heheh

    • Nellie on 06/03/2011 at 9:45 AM

    Kompom lulus JPJ dan PUSPAKOM. Xde saman ekor pyer.

    • bos on 08/03/2011 at 9:30 PM

    saman ekor apenye klu da nombor plt kt ekor.hahahaha

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.