Selingan Mata [21]

356923_260310-a-airs

Keh keh keh. Mana satu lu orang cuba teka. Confirm ah gua menang lagi kali ni.

-Matpon-

Silakan kongsi:

17 comments

Skip to comment form

  1. MENDE PULOK NI?MENDE MOTIF MU NI MAT????

    • pendita_gila on 16/06/2010 at 12:43 PM
    • Reply

    gua syak ni kereta yang lu org nak bli utk travel pasni…xpon time bini halau umah ekekekeke

  2. gua heran apsal ‘coaster’ atau ‘caravan’ ni tak pakai kat mesia? karajaan takut rumah tak laku ker? atau takut nnt hotel takde orang nak duduk? kalau dpt ni best la time balik raya takde la penuh R&R semua berak kencing makan dalam reban blakang kereta hehee

    • megat putra kuning on 16/06/2010 at 1:23 PM
    • Reply

    buat tempat minum lagi best.psg lcd tgk world cup.amcam astro?

    • kete_hitam on 16/06/2010 at 1:32 PM
    • Reply

    hahahahaha………….
    hahahahaha………….
    aku tau apa itu…..

    Airstream’s Bambi 422 Trailer

    http://www.automotto.org/entry/airstreams-bambi-422-trailer-adds-luxury-to-fun/

    wei mat pon… jng buat keji delete aku punya post aaa…..

    • megat putra kuning on 16/06/2010 at 1:40 PM
    • Reply

    mat pon delete ko punya bgtau aku,aku bantai ngan spanar 20

    • kete_hitam on 16/06/2010 at 1:43 PM
    • Reply

    spanar besar lagi ada x?

  3. Sapa yang rasa betul dia salah. Sapa yg rasa dia salah lg la salah ok.

    Sekian. Gua menang. Yeah yeah.

    • satria_standard on 16/06/2010 at 5:17 PM
    • Reply

    hahah..kete_hitam lu mmg otai..gua tabik spring kt lu…

    • nismo34 on 16/06/2010 at 5:19 PM
    • Reply

    jeremy clarkson benci benda ni….

    • brianbadboyz on 16/06/2010 at 8:30 PM
    • Reply

    vw golf tarik treler.

    • kete_hitam on 16/06/2010 at 10:22 PM
    • Reply

    satria standard : gua nak spring tein boleh… heheh

  4. malas wa nak jawab…nanti matpon sabotaj wa…

    • satria_standard on 17/06/2010 at 11:42 AM
    • Reply

    kete_hitam : tarahal punyee..nah amik ni..

    http://www.mudah.my/Tein+sticker+2-5817052.htm
    heheh..cabutz vrooommmmmmm…..

    • belalang_kontot on 17/06/2010 at 12:50 PM
    • Reply

    hahahaha…matpon kalah!

    • azwan nbs on 17/06/2010 at 4:32 PM
    • Reply

    matpon memang jahat…
    g delete post aku….
    da kalah tak nak ngaku…

    • jijo on 23/06/2010 at 3:42 AM
    • Reply

    cam caravan dalam rancangan masak2 kat astro tu…bentuk serupa toaster

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.