Selingan Mata [19]

367286_Don Wales_Pendine Sands

Keh keh keh. Ni bukan go-kart ok.

Kalu tere jangan lupa belanja gua sirap kurang manis kkk.

Ok siap keje gua, gua kena standby nak sambut birthday sapa tah.

-Matpon-

Silakan kongsi:

17 comments

Skip to comment form

    • carragher27 on 08/06/2010 at 1:46 PM

    gua carik dalam mudah takde pulak mende alah ni..

    • speed on 08/06/2010 at 2:08 PM

    apa benda ni

    • Basikal buruk on 08/06/2010 at 2:19 PM

    mcm…keta mesin rumput pon ada….

    • jual air soya on 08/06/2010 at 4:33 PM

    alah…permainan kete budak2 kcik yg selalu kt econsave 2..msuk 50sen bergerak la..siap de lagu lg..kacang..

    • mza350 on 08/06/2010 at 5:11 PM

    kete mesin rumput

    • nismo34 on 08/06/2010 at 5:58 PM

    emmm betul tak matpon!!!?

    Matpon: Betul apa? Gua ke?

    • azwan nbs on 08/06/2010 at 7:37 PM

    gua da jumpe…
    hahahaha….mat…belanje aku mee bandung muar..

    Matpon: jumpa apa?

    • azwan nbs on 08/06/2010 at 7:38 PM

    macam gitu la cite nye….
    jadik renung2 kan lah…

    Matpon: Keh keh keh. Mana ada gua menung.

    • brianbadboyz on 08/06/2010 at 10:48 PM

    nih mesin rumput.

    • nismo34 on 09/06/2010 at 12:23 AM

    ooooo matpon…main kotor yeee…lu tunggu..lu tunggu

    • pekaka on 09/06/2010 at 12:50 AM

    macang ge kete mainang anok sedare aku hok ilang sepuluh tahung lepah…supe jer

    • azwan nbs on 09/06/2010 at 8:16 PM

    jahat lu matpon….

    • ex-Z2H on 09/06/2010 at 11:11 PM

    mcm kubota modified jer…ha ha ha!

    • on 10/06/2010 at 1:04 AM

    Keh keh keh. Tapi gua pening ar betul ke setahun = 365 hari?

    • megat putra kuning on 10/06/2010 at 11:41 AM

    mcm mesin bajak swh padi je…pastu kene sumpah…

    • ex-Z2H on 10/06/2010 at 10:25 PM

    oklah, wa kasi tutup ini cerita….

    ni gambar ‘Project ananananana’. Team projek ni dari British, dan dipandu oleh nananana Kelajuan terkini- 87.833mph

    Video: http://www.xyxyxyxyx

    Matpon: Nananananaa

    • ex-Z2H on 11/06/2010 at 10:49 PM

    pergh….matpon sabotaj wa…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.