Selingan Mata [17]

363274_100510-b-vt

Gua rasa dah 3 purnama gua tak post selingan mata. Memang steady ah lori ni. Gua suspek ni lori idaman brader kuari. Kalau bos-bos bagi ni boleh jadi kerja lagi rajin macam gua.

-Matpon-

Silakan kongsi:

12 comments

Skip to comment form

    • sepat on 11/05/2010 at 1:19 PM

    ini sepupu optimus prime!!

    • adie on 11/05/2010 at 2:30 PM

    ni lori jackie chan ni..

    • pak mat tempe on 11/05/2010 at 2:34 PM

    ape jenama lori nie? proton punya ka? hahaha

    • penumbok dinding on 11/05/2010 at 3:01 PM

    pehhh…buat kertasdinding desktop gua yg sekolahlame ni pon charer gak..

    • carragher27 on 11/05/2010 at 3:32 PM

    senonoh skit gua tengok lori ni..selalu nampak lori hantu aja angkut pasior..

    • azwan nbs on 11/05/2010 at 4:15 PM

    dasyhat….efek dia gile betol…

    • on 11/05/2010 at 5:57 PM

    Dolu2 apok gua bawak lori ni la…sekarang dah pencen…

    • kete_hitam on 11/05/2010 at 6:43 PM

    hahahahahaha…………..

    http://www.autosnewspaper.com/2010/04/19/new-volvo-has-13-liter-engine-500-horsepower/

    • pendita_gila on 11/05/2010 at 7:37 PM

    gua anti lori

      • on 11/05/2010 at 10:09 PM

      Yeah, lori ni boleh masuk autoshow, gua bole jadi judge bagi sapa menang. Lagi banyak tayar lagi gua bagi menang ok.

    • Cekwang on 11/05/2010 at 8:46 PM

    takkan ada company kat M’sia ni nak pakai lori ni kat kuari ke tapak projek.

    • Podeh on 12/05/2010 at 9:36 AM

    malaysia masih setia pada lori merc pintu kayu..50taun pakai pon abg lori kate best..inspection pon slalu lepas..hahaha

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.