Selingan Mata [17]

363274_100510-b-vt

Gua rasa dah 3 purnama gua tak post selingan mata. Memang steady ah lori ni. Gua suspek ni lori idaman brader kuari. Kalau bos-bos bagi ni boleh jadi kerja lagi rajin macam gua.

-Matpon-

Matpon

12 Comments

  1. pehhh…buat kertasdinding desktop gua yg sekolahlame ni pon charer gak..

  2. senonoh skit gua tengok lori ni..selalu nampak lori hantu aja angkut pasior..

    • Yeah, lori ni boleh masuk autoshow, gua bole jadi judge bagi sapa menang. Lagi banyak tayar lagi gua bagi menang ok.

  3. takkan ada company kat M’sia ni nak pakai lori ni kat kuari ke tapak projek.

  4. malaysia masih setia pada lori merc pintu kayu..50taun pakai pon abg lori kate best..inspection pon slalu lepas..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *