Sejagat Lubricants Sdn. Bhd. Memperkenalkan DS Motor Oil Di Malaysia

DS Motor Oil 2015.02

Sejagat Lubricants Sdn. Bhd., sebuah syarikat Malaysia sepenuhnya, baru-baru in telah memperkenalkan pelbagai jenis minyak pelincir kenderaan, termasuk motosikal, yang mengatasi tahap kualiti tertinggi peringkat antarabangsa.

Selain dari menyerap innovasi teknologi terkini, produk-produk di bawah jenama DS Motor Oil ini dirumus dan diadunkan di dalam negara dengan menggunakan bahan mentah import. Harga pula berpatutan sementara kualitinya melebihi tahap yang diiktiraf dunia.

Apa yang membezakan produk-produk ini dari yang ditawarkan oleh penyaing kami ialah produk-produk DS Motor Oil menggunakan Teknologi M.A.S. untuk memberi perlindungan maksimum kepada enjin.

Apa M.A.S sebenarnya?

M.A.S. adalah singkatan “Metal treatment, Additive & Synthetic”. Ia adalah satu rumusan yang menyerap dan bercantum bersama liang roma halus komponen jentera atau enjin untuk menjadikan pelindung lasak bergeseran rendah yang mampu menangkis pergeseran dan tekanan empat atau lima kali lebih tinggi dari hampir
kesemua jenis minyak enjin yang terdapat di pasaran.
DS Motor Oil 2015.03

Apa yang terhasil dari cantuman ini ialah pengurangan berkesan bahang enjin dan kelusuhan walaupun dengan bebanan yang begitu berat. Kecekapan enjin dari penggunaan pelincir DS Motor Oil kemudiannya memberi lebih kuasa kuda dan penjimatan petrol. Penjimatan juga berlaku kerana penggunaan minyak pelincir kami disyorkan penggunaannya hingga 10000km dan bukan 5000km seperti biasa.

Gandingan ini memberikan minyak pelincir kami kelebihan unik dan nyata yang selanjutnya memberi perlindungan kepada enjin berkuasa tinggi dalam kenderaan jalanan dan dalam sukan permotoran.
DS Motor Oil 2015.10

Sebagai pengedar tunggal produk-produk DS Motor Oil di Malaysia, Sejagat Lubricants ingin menekankan bahawa proses pembuatan kesemua produk kami mendapat pengiktirafan ISO 9001. Kesemua produk juga di bawah perlindungan insuran liabiliti produk sejumlah RM1 juta untuk apa-apa kerosakan hasil dari penggunaan
produk kami.

Sebagai satu jenama, DS Motor Oil prihatin terhadap persekitaran dan ini dilakukan melalui gandingan dengan Wheelspin Green Motorsports, sebuah pasukan yang menggunakan pelbagai jenis teknologi mesra alam untuk kenderaan sukan permotoran mereka dan juga JDM Hardcore sebuah pusat automotif yang memberi
tumpuan kepada Japanese Domestic Model (JDM), penyediaan kereta lumba dan juga sebuah pasukan sukan bermotor yang berjaya.

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.