Renjis-Renjis DiPilis!

httpv://www.youtube.com/watch?v=84MfzWupQ10

Amacam Mat Saleh nyanyi lagu kahwin?

kenduri001

kenduri002kenduri003

Ini jemputan kahwin Sekutu GT, Pendita Gila nama dia, dia bagi pada Carragher27, dia bagi pada Mak Uia, Mak Uia bagi pada gua, gua bagi pada lu orang. Sekarang ini musim kahwin, lu orang tade buat apa bolehlah datang Nilai. Tak pernah dibuat dek orang ni kad kahwin post dalam blog kereta. Tapi gua tade hal, tanpa Sekutu semua siapalah gua dan Skru semua. Tanpa RXZ siapalah Mat Kacau.

Jemput ye.

Selamat Pengantin Baru dari Skru GT! Semoga Berbahagia Hingga Akhir Hayat. Dapat cahaya mata jangan lupa ajar dia baca GT!

Babai.

-Matpon-

Matpon

22 Comments

  1. jom serbu..
    mkn free..
    klu de karoke aku nk nyanyi mcm mat saleh ni..
    hehhe…

  2. selamat pengantin baru…moga kekal hingga ke akhir hayat….sorry tak dpt dtg yek…sham dan juju….

  3. adoi pendita sori gua gagal hadir
    min:jangan lupe bawak balik awek kat aku sorang
    Matpon:gua tunggu entri lu skali entri kenduri kahwin,buat gua tersengih d pagi hari…

  4. matpon lu pergi tak dengan mat kacau naik RXZ, gua percaya kalau pergi dengan dia mesti mintak duit minyak. hehehe

  5. Selamat Pengantin Baru buat JUJU & SHAM…Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat bkn anak cucu jer … sbb skrg ni dah ade anak cucu pun boleh cerai berai gak…tak gitu…hehehe…
    Sorry ler teman takleh dtg sbb keje…Al maklum ler kuli org..

  6. waaaaa…tahniah2..selamat pengantin baru…jom kite pe ramai2…ramai2 lekat stiker GT limited edition..hahaha

  7. tahniah selamat pengantin baru semoga berpanjangan sehingga ke anak cucu..aminn ya rabbal allamin

  8. mekasih kepada min,mak n semua sekutu..jempot datang semua..mkn ns beriani gam muar beb..rugi lu org x dtg..pelan dah ada no pon dah ada jgn bagi alsan x dapat pg plak…

  9. terbaik….

    Mak UIA tu bila plak?…kang ako suruh mat saleh ni nyanyi lagu
    Sweet Charity plak kang…

    “Jangan tunggu lama-lama…nanti lama-lama…”

  10. selamat pengantin baru…
    dkt dgn umah nih…
    bole lh poie…
    makan2… belanjo kwn2…
    lalalalala..

  11. selamat pgantin baru
    aku bg ucapan tu je lh
    nk g pn jauh sgt
    semoga kekal ke anak cicit

  12. selamat pengantin baruuuuuuuuuuu..pada lu pendita_gila. lu jangan wat gila kat atas pelamin dah laa.. gua xdapat join sekutu2 GT serbu rumah lu sebab tengah tunggu bini gua nk bersalin.. ank pertama gua ni beb..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *