REBAT PROTON IRIZ UNTUK PERKHIDMATAN PERKONGSIAN PERJALANAN DI BAWAH BAJET 2017

Proton Iriz R3 Touring

Pengumuman yang dibuat Perdana Menteri pada Bajet 2017 sesuatu yang agak mengujakan PROTON Holdings Berhad kerana ini adalah rebat kali pertama yang ditawarkan Proton untuk kerjasama dengan syarikat perkhidmatan perkongsian perjalanan (ride-sharing).

PROTON mengalu-alukan langkah ini dan gembira dapat bekerjasama dengan syarikat-syarikat perkongsian perjalanan untuk membantu dan meningkatkan taraf hidup golongan pendapatan B40 (mereka yang berpendapatan sehingga RM3,855). Selaras dengan Bajet 2017, rebat sebanyak RM4,000 akan diberikan untuk individu yang membeli Proton Iriz sebagai sebahagian daripada rancangan mereka untuk menjadi pemandu perkhidmatan perjalanan perkongsian.

PROTON menghargai dan berterima kasih kepada kerajaan dengan objektif yang jelas untuk menyokong Syarikat kereta nasional dengan usaha untuk merangsang industri automotif dan inisiatif ini menyediakan pertumbuhan ketara dan peluang ekonomi. PROTON memuji kerajaan Malaysia kerana bajet yang mengutamakan keperluan rakyat masa kini.

PROTON teruja untuk menjadi sebahagian daripada industri perkongsian perjalanan kerana langkah itu dilihat sebagai visi untuk memacu Malaysia ke hadapan melalui inovasi teknologi dan mewujudkan peluang ekonomi bagi ramai rakyat di negara ini.

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.