Rating TopGear Jatuh!

Matpon00Intro

Lu orang tau tak rating TopGear dah jatuh! Dua tahun lepas cerita ni ada 8 juta penonton, musim ke 14 sekarang ni jatuh kepada 5.5 juta.

Lu orang jangan cakap gua seronok pula. Kalau show tu bungkus mana lagi gua nak bersaing. Takkan Stig nak gantung helmet. Takkan gua nak jadi Stig yang seterusnya. Gua mana suka kehidupan glamor ni. Gua taknak masuk rancangan Meledi.

Babai.

Sumber: Koleksi peribadi gua. Imigresen tak nak terima gambar ni. Susah gua nak pergi seberang laut macam ni.

-Matpon-

Silakan kongsi:

18 comments

Skip to comment form

    • belalang_kontot on December 26, 2009 at 11:27 pm
    • Reply

    matpon, jom resing kat bukit putus…

  1. gua dgr rating gt.com dh naik sampai 13 perpuluhan 548 juta…..

    -sumber dari naluri hatiku ini…..

    • smut liar on December 27, 2009 at 2:39 am
    • Reply

    eloklah kalau jatuh… lumrah la tu…
    lu org x pyh saing.. lu org punya minda sudah bagus punya..

    • on December 27, 2009 at 4:59 am
    • Reply

    standet laaa….asam garam dunie hiburann..kite ke pro broo….

    • pelug on December 27, 2009 at 12:50 pm
    • Reply

    smoga rating GT bertambah…amin

    • Jamil Butang on December 27, 2009 at 5:23 pm
    • Reply

    2.5 juta lagi usha site geartinggi.com…

    Jeremy Clarkson pun gua rasa ada memendam rasa nak jadi contributor.

    Baik lu pilih James May.. Senang kena buli beli teh ais tengah-tengah lu orang haus..

    • slimershine on December 27, 2009 at 11:32 pm
    • Reply

    hahaha.. aku rasa helmet tu kalau buat naik kereta mau kecut kepala.

    • Joule on December 28, 2009 at 12:59 am
    • Reply

    Matpon pakai sweater mak UIA..

    Helmet tu kau beli kat Indon apa.. Cecah Juta x..?

    • pendita_gila on December 28, 2009 at 1:41 am
    • Reply

    lu jgn jatuh plak mat…kang gua pukol lu kang

    • Rim sukan sudu on December 28, 2009 at 8:51 am
    • Reply

    NTV7 dah tak siarkan Top Gear dah. Aku takde astro.

    • on December 28, 2009 at 9:55 am
    • Reply

    Ek eleh mcm best sgt la Top Gear tu…best lagi GT.com…hahaha

    • gunners on December 28, 2009 at 12:10 pm
    • Reply

    haa… tu laa.. jeremy clarkson belagak giler… kan tuhan dah tunjuk…. huh…. bru puas hatiku ini…..

    • exJAVANESE on December 28, 2009 at 5:29 pm
    • Reply

    Biakan diorg… diorg de Top Gear… kite ade Gear Tinggi Malaysia…terbaek!! segar dri ladang!! So what?? hahahaha…

  2. Gua baca sambil pandang ke bawah merendah diri. Hmmm. Hmmm. Hmmm.

    • exJAVANESE on December 29, 2009 at 2:42 pm
    • Reply

    Hahaha… hang mgg bersifat tawaduk mtpon!! syukurr!!

    • Gt-Apex on January 8, 2010 at 9:42 pm
    • Reply

    mat pon kau buat la cerite resing keta sendiri tentu tv pun mikir nak ambik…

    • dak BP on January 12, 2010 at 3:54 pm
    • Reply

    lu punye mjlh lagi best ar..drpd tngok citer topgear 2.

    • Mad Oren on June 18, 2012 at 12:04 am
    • Reply

    tenggelam timbul dulu buat lepas senyap sepi tanpa berita….last2 tgk discovery turbo..duk ulang citer sama…pimp my ride ader lagi x??yang ader ifo pun rides kat channel discovery dgn turbo…rides pon xder..alih2 tgk chip foose kat overhaulin…arhhhh

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.