Rating TopGear Jatuh!

Matpon00Intro

Lu orang tau tak rating TopGear dah jatuh! Dua tahun lepas cerita ni ada 8 juta penonton, musim ke 14 sekarang ni jatuh kepada 5.5 juta.

Lu orang jangan cakap gua seronok pula. Kalau show tu bungkus mana lagi gua nak bersaing. Takkan Stig nak gantung helmet. Takkan gua nak jadi Stig yang seterusnya. Gua mana suka kehidupan glamor ni. Gua taknak masuk rancangan Meledi.

Babai.

Sumber: Koleksi peribadi gua. Imigresen tak nak terima gambar ni. Susah gua nak pergi seberang laut macam ni.

-Matpon-

Matpon

18 Comments

  1. eloklah kalau jatuh… lumrah la tu…
    lu org x pyh saing.. lu org punya minda sudah bagus punya..

  2. 2.5 juta lagi usha site geartinggi.com…

    Jeremy Clarkson pun gua rasa ada memendam rasa nak jadi contributor.

    Baik lu pilih James May.. Senang kena buli beli teh ais tengah-tengah lu orang haus..

  3. haa… tu laa.. jeremy clarkson belagak giler… kan tuhan dah tunjuk…. huh…. bru puas hatiku ini…..

  4. Biakan diorg… diorg de Top Gear… kite ade Gear Tinggi Malaysia…terbaek!! segar dri ladang!! So what?? hahahaha…

  5. mat pon kau buat la cerite resing keta sendiri tentu tv pun mikir nak ambik…

  6. tenggelam timbul dulu buat lepas senyap sepi tanpa berita….last2 tgk discovery turbo..duk ulang citer sama…pimp my ride ader lagi x??yang ader ifo pun rides kat channel discovery dgn turbo…rides pon xder..alih2 tgk chip foose kat overhaulin…arhhhh

Kata Anda//