RAIKAN “RIANG RAYA” BERSAMA ETCM

Photo_Riang Raya Campaign

Sempena kedatangan bulan Ramadhan dan Syawal, Edaran Tan Chong Motor (ETCM) telah melancarkan “Kempen Riang Raya”, satu kempen unik yang tidak pernah ETCM tawarkan kepada para pelanggannya sebelum ini.

Kempen Riang Raya berlangsung sepanjang bulan Jun dan Julai, dan ETCM akan menghadiahkan enam pemenang bertuah peluang untuk menganjurkan Rumah Terbuka mereka sendiri. Rumah terbuka itu bernilai RM50,000 yang merangkumi semua kemudahan untuk menganjurkan majlis. Ini termasuklah dekorasi, sewa tempat, sistem bunyi, makanan, minuman serta banyak lagi (tertakluk kepada terma dan syarat). Apa yang perlu dilakukan oleh pelanggan adalah menghantar borang penyertaan dengan setiap pembelian sebuah kenderaan Nissan.

Kami sentiasa mencari cara yang inovatif untuk memberi ganjaran kepada para pelanggan. Kami percaya bahawa konsep “Kempen Riang Raya” tidak pernah dilakukan lagi sebelum ini,” kata Pengarah Pemasaran dan Perancangan Produk ETCM, Tan Keng Meng. “Peluang untuk merancang sambutan perayaan mereka adalah satu cara kami di ETCM untuk lebih dekat dengan para pelanggan. Kami juga boleh terlibat dalam menghasilkan momen-momen indah untuk dikongsikan bersama rakan-rakan dan mereka yang tersayang. Jadi, kami sangat berbesar hati untuk melaksanakan rumah terbuka ini.”

Sebagai sebahagian daripada sambutan Riang Raya, ETCM turut melanjutkan Kempen Promosi RM1.00. Dengan hanya RM1.00 pelanggan boleh membeli NISMO Aerokit untuk model Almera atau IMPUL Aerokit untuk Grand Livina atau Sylphy. Promosi RM1.00 juga melibatkan paparan Sistem Navigasi Multimedia bersaiz 8 inci dengan pembelian Teana atau X-Trail 2.5. Sebagai tambahan, pelanggan yang membeli X-Trail 2.0 layak menambah tempat duduk kulit pada harga hanya RM1.00.

Kempen RM1.00 turut dilanjutkan kepada beberapa varian Navara terpilih yang membolehkan pelanggan mendapatkan Pakej Navi-Plus. Sebagai tambahan, untuk promosi Serena S-Hybrid, pelanggan boleh menikmati servis penyelenggaraan percuma selama dua tahun (tertakluk kepada terma dan syarat).

Bagi memeriahkan lagi Hari Raya, ETCM juga menawarkan pelanggan peluang untuk memenangi sebuah iPad Air 2 apabila mereka memandu uji kereta di mana-mana bilik pameran Nissan di seluruh negara.

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.