Pusat 3S NISSAN Kini Dibuka di Tawau, Sabah

image

KUALA LUMPUR, 22 Sept 2014 – Demi memenuhi keperluan para pelanggan Nissan di Malaysia Timur, Edaran Tan Chong Motor Sdn. Bhd. (ETCM) telah membuka pusat 3S (Jualan, Servis dan Alat Ganti) secara rasmi di Tawau, Sabah, sekali gus menjadikannya pusat 3S Nissan yang ke-18 di Malaysia.

Dengan binaan sepenuhnya mencecah lebih 3,458 kaki persegi danmelibatkan pelaburan sebanyak RM1.5 juta, Pusat 3S Tawau yang baru ini terletak di lokasi strategik di bandar, sekali gus memberi kemudahan kepada masyarakat di Tawau. Susun atur Pusat 3S yang baru direka itu nyata segar dan moden. Ia mampu mempamerkan sehingga lima model Nissan pada satu-satu masa. Pusat 3S ini dikendalikan oleh 12 orang penasihat jualan dan enam juruteknik terlatih. 

Bagi memberi kemudahan dan keselesaan kepada pelanggan, antara fasiliti yang ada ialah  sebuah lounge serta bar dengan ketersambungan WiFi, dan ruang kanak-kanak (Kid’s Corner) untuk para pelanggan yang datang bersama anak-anak mereka. Sebagai tambahan, bengkel pula dilengkapi dengan kemudahan-kemudahan moden yang mempunyai kapasiti untuk menyelenggara sehingga 40 buah kenderaan sehari. Di pusat sehenti ini, para pelanggan boleh memandu uji dan membeli model-model baharu Nissan, melakukan servis dan mendapatkan alat-alat ganti untuk kenderaan Nissan mereka.

image

“Memandangkan rangkaian produk kami terus berkembang dan semakin maju, adalah penting bagi kami mengukuhkan sokongan dari segi perkhidmatan selepas jualan untuk para pelanggan. Kami percaya bahawa pusat-pusat 3S ini mampu menawarkan pelanggan dengan pengalaman Nissan yang lengkap. Lagipun ETCM sentiasa menambah baik perkhidmatannya untuk mencapai No.1 dalam aspek Kepuasan Pelanggan,” tambah Dato’ David Chen, Pengarah Eksekutif ETCM.

Sehingga kini, ETCM mempunyai rangkaian yang ekstensif melibatkan 106 bilik pameran termasuk para pengedar dan 59 Bengkel Tan Chong Express Auto Service (TCEAS) di seluruh negara. Lebih banyak pusat 3S ETCM telah dirancang untuk dibuka termasuklah di Glenmarie, Shah Alam.
ETCM percaya bahawa hubungan yang berterusan dengan pelanggan terjalin apabila pembelian dibuat. Maka, adalah amat penting bagi ETCM agar terus komited dalam menawarkan produk yang berkualiti dan bernilai untuk wang, serta perkhidmatan selepas jualan yang terbaik demi memenuhi kehendak dan ekspektasi para pelanggan.

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.