PROMOSI JALANAN PEK EDISI TERHAD SHELL ADVANCE DI SERATA SEMENANJUNG

free-bike-steamwash-with-every-purchase-of-shell-advance-ultra

Shell Advance telah memulakan pertunjukan jalanan di serata Semenanjung Malaysia untuk mempromosikan minyak enjin motosikalnya yang terlaris yang baru diperkenalkan dalam pek edisi terhad yang direka bentuk khas.

Dari 3 Oktober hingga November 2016, trak bergerak Shell Advance akan melawat lebih daripada 100 lokasi di serata Semenanjung Malaysia untuk mempromosikan empat variasi minyak enjin motosikal Shell Advance yang kini dibawakan dalam pek edisi terhad – Shell Advance Ultra dengan Teknologi PurePlus 10W-40 (1L) dan 15W-50 (1L), Shell Advance AX7 10W-40 (1L) dan Shell Advance AX5 Scooter 15W-40 (0.8L).

Pertunjukan jalanan ini akan membuat lawatan ke bengkel motosikal terpilih, stesen minyak Shell dan juga tempat-tempat kegemaran penunggang motosikal untuk mempromosikan minyak tersebut. Mereka yang membeli minyak Shell Advance Ultra dengan Teknologi PurePlus dalam pertunjukan jalanan tersebut akan mendapat cucian stim percuma untuk motosikal mereka. Mereka juga boleh mencuba simulator perlumbaan realiti maya dan berpeluang memutar roda untuk mendapatkan hadiah.

Di samping pertunjukan jalanan ini, anda juga boleh menjadi salah seorang daripada 500 pelanggan bertuah yang akan memenangi dua tiket Grandstand Utama bagi Shell Malaysia MotoGP™ 2016 di Litar Antarabangsa Sepang.

Dari hari ini hingga 15 Oktober 2016, beli mana-mana dari empat variasi Shell Advance atau Shell Advance AX5 15W40 (1L), sama ada pek biasa atau Edisi Terhad semasa pertunjukan jalanan tersebut atau di stesen minyak atau bengkel Shell kegemaran anda. Lengkapkan borang penyertaan dengan menjawab satu soalan mudah, lampirkan resit pembelian Shell Advance dan hantarkan salinan bercetak ke cawangan yang mengambil bahagian. Anda juga boleh menghantar penyertaan beserta gambar resit anda secara atas talian di www.shell.com.my/motogp.

Pek edisi terhad dalam empat reka bentuk baru untuk menarik penunggang motosikal tegar ini diperkenalkan sempena sambutan ke-125 tahun Shell di Malaysia, kepimpinan teknologinya dan kaitannya yang rapat dengan dunia perlumbaan motosikal.

Reka bentuk Shell Advance Ultra dengan Teknologi PurePlus 10W-40 dan 15W-50, khususnya, adalah sebagai simbol perkongsian antara Shell dan Ducati di trek perlumbaan selama 18 tahun. Shell Advance Ultra dengan Teknologi PurePlus yang sintetik sepenuhnya adalah satu-satunya minyak enjin motosikal di pasaran pada hari ini yang menggunakan minyak asas ultra bersih yang dibuat daripada gas semulajadi.

shell-advance-limited-edition-packs-on-sale-at-the-roadshow

Teknologi PurePlus Shell yang dipatenkan merupakan proses revolusinari gas kepada cecair yang mengubah gas semulajadi menjadi minyak asas yang jernih. Minyak asas GTL yang digabungkan dengan Agen Pembersih Aktif yang unik menghasilkan pembersihan yang lebih baik serta perlindungan yang lebih hebat dari kehausan dan hakisan.

Grand Prix Motosikal Shell Malaysia 2016 yang akan datang bakal menyaksikan Shell Malaysia sebagai penaja utama bagi tahun kedua, yang akan memperkukuhkan lagi penglibatan syarikat ini yang sudah sekian lama di barisan hadapan dalam dunia perlumbaan motosikal.

Penajaan utama dalam Grand Prix Motosikal Malaysia adalah amat penting. Ia dapat menjadi pentas global untuk Shell mempamerkan produk-produk inovatif termasuklah Shell Advance Ultra (pelincir) dan Shell V-Power (bahan api). Ia juga menyediakan platform yang ideal untuk berhubung dengan penunggang motosikal di rantau Asia dan seluruh dunia.

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.