Promosi Hari Raya Dari Nissan – Rebat Harga dan Diskaun Pembaikan

Nissan Raya.2016.02

Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd (ETCM) dan Tan Chong Ekspres Auto Servis Sdn Bhd (TCEAS) akan memulakan kempen promosi serta perjalanan selamat Raya 2016 – ‘Jom Balik Kampung Dengan Selamat’ dan ‘Riang Raya with Nissan’.

Inisiatif perjalanan selamat ini bertujuan memastikan pelanggan lebih peka tentang perlunya bersiap-sedia sebelum memulakan perjalanan dan tiba di destinasi masing-masing dengan selamat, selesa dan mudah untuk sama-sama meraikan hari istimewa ini bersama ahli keluarga serta rakan-rakan.

Kempen perjalanan selamat ini menawarkan pelanggan dengan satu siri pemeriksaan, pembaikan dan servis awal. Pada masa yang sama menyediakan perkhidmatan mengecat badan kenderaan sebelum balik ke kampung. Bagi pelanggan Nissan yang juga ahli NISCARE, mereka layak untuk menerima tawaran seperti berikut:

1. Pemeriksaan sebelum memulakan perjalanan balik kampung secara percuma di semua Tan Chong Ekspres Auto Servis (TCEAS) mulai 20 Jun hingga 5 Julai 2016
2. Diskaun 10% ke atas pembaikan umum mulai 11 hingga 23 Julai 2016 dengan mengemukakan sheet pemeriksaan secara visual percuma.
3. Diskaun 15% ke atas cat untuk satu bahagian kenderaan, termasuk kos buruh dan pembaikan mulai sekarang hingga 5 Julai 2016, tidak sah untuk tuntutan insurans.
4. Diskaun 25% ke atas kenderaan yang dicat sepenuhnya, termasuk kos buruh dan pembaikan mulai sekarang hingga 5 Julai 2016, tidak sah untuk tuntutan insurans.

Mereka yang bukan ahli NISCARE pula akan menerima tawaran seperti:

1. Diskaun 10% ke atas cat untuk satu bahagian kenderaan, termasuk kos buruh dan pembaikan mulai sekarang hingga 5 Julai 2016, tidak sah untuk tuntutan insurans.
2. Diskaun 20% ke atas kenderaan yang dicat sepenuhnya, termasuk kos buruh dan pembaikan mulai sekarang hingga 5 Julai 2016, tidak sah untuk tuntutan insurans.

Pemilik Nissan yang ingin memeriksa dan servis kenderaan mereka dinasihatkan menghubungi outlet TCEAS yang terdekat untuk temu janji semasa musim perayaan ini.

Nissan Raya.2016.01

NISCARE merupakan program ganjaran pelanggan yang eksklusif dan dicipta untuk para pelanggan Nissan. Ia menawarkan pelbagai bentuk keistimewaan serta faedah. Pelanggan Nissan yang berminat dialu-alukan untuk mendaftar pada hari ini dan menikmati faedahnya secara serta-merta.

“Bagi pihak ETCM, kami mendoakan para pelanggan perjalanan yang selamat dan menggembirakan ketika pulang beraya. Kepuasan pelanggan sentiasa menjadi keutamaan kami. Saya ingin mengambil peluang ini untuk memberitahu bahawa memang penting para pelanggan menghantar kenderaan mereka ke TCEAS terdekat bagi menjalankan pemeriksaan visual dan servis sebelum mengharung perjalanan yang jauh. Waktu operasi TCEAS terpilih akan dilanjutkan sepanjang musim pra-perayaan ini bagi membolehkan para pelanggan mendapatkan servis dan penyelenggaraan. Sebagai tambahan, pusat servis TCEAS yang terpilih akan dibuka dan beroperasi semasa Hari Raya untuk membantu pelanggan yang dalam kecemasan. Kami harap semua pelanggan dapat pulang ke kampung dengan selamat dan menikmati cuti pada Hari Raya ini,” kata Pengarah Pemasaran dan Perancangan Produk ETCM, Tan Keng Meng.

ETCM turut menawarkan pelanggan lebih penjimatan buat pelanggan yang membeli kenderaan Nissan sepanjang musim perayaan ini. Sepanjang tempoh promosi ini, rebat menarik dan penjimatan sehingga RM10,000 ditawarkan. Tawaran aksesori dengan hanya RM1 juga diteruskan untuk model-model Nissan yang terpilih.

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.