PERADUAN MEKANIKA MALAYSIA – SHELL LUBRICANTS

Menangi pek minyak pelincir sintetik sepenuhnya Shell Helix Ultra bernilai RM218 pada setiap minggu dengan hanya menjawab soalan-soalan mudah!

Sebagai tanda terima kasih atas sokongan para pembaca terhadap laman web baharu ini (Syuk punya), Mekanika Malaysia akan menganjurkan satu peraduan tidak lama lagi.

Mendapat kerjasama daripada pihak Shell Lubricants, anda hanya perlu menjawab soalan-soalan mudah berdasarkan kepada artikel yang ada di laman web Mekanika Malaysia dan video Shell Helix Driven to Extremes di YouTube.

Hadiahnya? Pek minyak pelincir sintetik sepenuhnya Shell Helix Ultra empat liter bernilai RM218. Peraduan ini akan berlangsung selama empat minggu dengan dua pek minyak pelincir dihadiahkan pada setiap minggu.

Bukan itu sahaja, ‘Like’ yang ke-200, 300, 400, 500 dan seterusnya juga bakal  menerima hadiah misteri daripada Mekanika Malaysia.

Jadi, tunggu apa lagi. Rajinkan diri anda untuk melayari laman web ini dan sebarkan kepada rakan-rakan, ahli keluarga dan ketua kampung anda juga!

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.