Peraduan Experience the Drive Proton – Kempen pandu uji sepanjang tahun 2017

Selari dengan slogan “It’s In The drive”, PROTON Holdings Berhad telah melancarkan peraduan “Experience the Drive” untuk mendorong pelanggan untuk memandu uji kereta Proton. Melalui sesi pandu uji ini, pelanggan akan dapat merasai dan menikmati pemanduan kereta dan pada masa yang sama akan dapat mengetahui lebih lanjut mengenai ciri-ciri pada kereta terutamanya ciri-ciri keselamatan aktif dan pasif yang telah diberikan penarafan keselamatan 4 dan 5 bintang oleh ASEAN NCAP.

Sepanjang kempen pandu uji ini, pelanggan yang memandu uji kereta-kereta Proton di mana-mana bilik pameran
Proton atau semasa siri jelajah, layak untuk menyertai peraduan mingguan dan bulanan serta berpeluang untuk
memenangi kad petrol bernilai RM500 bagi peraduan mingguan dan wang tunai RM3,000 bagi peraduan bulanan.

Peraduan Experience the Drive ini telah pun bermula pada 1 Mac 2017 yang lalu dan akan diteruskan sehingga hujung tahun.

Pelanggan boleh memandu uji kereta Proton di mana-mana bilik pameran Proton atau siri jelajah Proton* dan menulis slogan pendek yang kreatif atau penerangan mengenai pengalaman pandu uji dalam borang tidak melebihi 20 patah perkataan untuk berpeluang memenangi hadiah-hadiah mingguan atau bulanan.

Hadiah bernilai RM7,000 untuk dimenangi setiap bulan termasuk 2 pemenang mingguan yang akan memenangi kad petrol bernilai RM500 manakala pemenang bulanan akan menerima wang tunai sebanyak RM3,000.

Pengguna juga digalakkan untuk menggunakan aplikasi mudah alih MyProton untuk memudahkan mereka menempah sesi pandu uji.

Aplikasi mudah alih MyProton juga menyediakan kemudahan untuk pelanggan memilih masa, tarikh serta lokasi pandu uji yang sesuai hanya di hujung jari sahaja.

Minggu pertama Peraduan “Experience The Drive” telah menyaksikan lebih 200 penyertaan dan 2 pemenang mingguan telah dikenal pasti berdasarkan slogan pengalaman pemanduan mereka yang paling kreatif.

Pemenang mingguan yang ialah Mohamad Darulhisham bin Mohd Rashid dari Kedah dan Saliza binti Ahmad dari Melaka.

Kedua-dua mereka menerima kad petrol bernilai RM500 setiap seorang. Penyertaan juga semakin bertambah di mana 330 penyertaan baharu telah pun dihantar setakat ini untuk minggu kedua.

Para pemenang akan diumumkan pada setiap minggu sebaik sahaja setiap peraduan mingguan berakhir. Pelanggan yang belum memandu uji kereta Proton digalakkan untuk mengunjungi bilik pameran PROTON atau untuk lebih mudah lagi, tempahan boleh dilakukan melalui aplikasi MyProton.

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.