PENDAFTARAN KARNIVAL KESELAMATAN KANAK-KANAK DI MALAYSIA TIMUR KINI DIBUKA

04 Kids Safety Carnival ‘My First Safety Program with Nissan’

Edaran Tan Chong Motor (ETCM) mengumumkan bahawa pendaftaran bagi Karnival Keselamatan Kanak-kanak anjurannya sudah dibuka untuk para pelanggan Nissan di Malaysia Timur.

Merupakan lanjutan kepada Kempen Keselamatan Nissan anjuran ETCM yang popular – Karnival Keselamatan Kanak-kanak ‘Program Keselamatan Pertama Saya Bersama Nissan’ akan diadakan di Sabah dan Sarawak pada Ogos 2015.

Sehingga kini, ETCM telah menjalankan satu siri Karnival Keselamatan Kanak-kanak di Johor Bahru (Wilayah Selatan), Kuantan (Wilayah Pantai Timur) dan Butterworth (Wilayah Utara), dengan jumlah kehadiran lebih 600 orang peserta. Karnival Keselamatan Kanak-kanak 2015 dikendalikan oleh Pengasas Kelab Marshal Keselamatan Jalan Raya, Kapten K. Balasupramaniam.

Pengarah Eksekutif ETCM, Dato’ Dr. Ang Bon Beng berkata, “Kempen Keselamatan Nissan kami dibangunkan dengan matlamat menggalakkan keselamatan jalan raya dan tabiat pemanduan yang lebih berhemah. Tahun ini, fokus kami adalah untuk mendidik generasi muda dengan asas pengetahuan keselamatan jalan raya menerusi aktiviti-aktiviti yang kreatif dan menyeronokkan.”

“Keselamatan pengguna jalan raya adalah sangat penting. Selaku salah satu pemain dalam industri, ETCM komited untuk menawarkan kenderaan yang dilengkapi dengan pelbagai ciri keselamatan aktif dan pasif kepada para pelanggan. Bagaimanapun, sebagai sebuah syarikat korporat yang bertanggungjawab, kami juga mempunyai peranan penting dalam mempromosikan aspek keselamatan jalan raya. Jumlah kemalangan melibatkan kanak-kanak yang kian meningkat sememangnya membawa aspek keselamatan golongan itu ke tahap lebih serius – terutama amalan menggunakan tempat duduk kanak-kanak. Ini merupakan antara mesej-mesej yang ingin kami tekankan dalam Kempen Keselamatan Nissan dan menjadi salah satu fokus utama kami ke atas generasi muda,” tambah beliau.

Jadual Kempen Keselamatan Nissan Malaysia Timur 2015:

Untitled

Penyertaan Karnival Keselamatan Kanak-kanak adalah terhad dan para pemilik kenderaan Nissan yang ingin mengambil bahagian diseru menghubungi Jabatan Khidmat Pelanggan ETCM di talian 03-4047 8788 atau hantarkan e-mel ke crd@tanchonggroup.com untuk mendaftar. Pendaftaran akan ditutup pada 12 Ogos 2015 untuk Sabah dan 19 Ogos bagi Sarawak.

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.