NISSAN ALMERA TERUS MENGUNGGULI PASARAN

Hanya selepas tiga bulan Nissan ALMERA dilancarkan dengan jayanya, Edaran Tan Chong Motor (ETCM) kini yakin bahawa sedan global Nissan paling laris itu berada di landasan terbaik untuk menjadi ikon baharu di atas jalan raya Malaysia. Ini berdasarkan kepada tempahan terkini sebanyak lebih dari 15,000 unit sehingga 31 Januari 2013.

Nissan ALMERA terus menerima maklum balas memberangsangkan daripada para pelanggan sejak ia dilancarkan November lalu. Terima kasih kepada poin jualan uniknya (USP) yang mengagumkan dan diletakkan dalam satu pakej harga berpatutan. Nissan ALMERA benar-benar mengotakan janjinya untuk menjadi lebih lagi. Ini kerana anda boleh menikmati rekaan tubuhnya yang aerodinamik, ciri-ciri teknologi premium dan ruang luas yang biasanya ada pada kenderaan lebih premium.

Nissan ALMERA ditawarkan pada harga cukup kompetitif bermula RM66,800.00 selari dengan komitmen Tan Chong untuk menawarkan pemilikan kenderaan yang lebih mampu milik kepada rakyat Malaysia.

Pengarah Eksekutif ETCM, Dato’ Dr. Ang Bon Beng nyata gembira dengan maklum balas positif dan minat yang berterusan terhadap Nissan ALMERA.

“Walaupun pembeli kereta mempunyai banyak pilihan di pasaran, kami benar-benar berbesar hati kerana mereka memilih Nissan ALMERA. Ini merupakan petunjuk kukuh mengenai keyakinan mereka terhadap produk dan perkhidmatan kami,” katanya.

Dalam tempoh sebegitu pendek, Nissan ALMERA sudahpun mencipta gelombang. Bukan sahaja dalam kalangan pembeli kereta, malah dalam industri automotif dan kitaran perniagaan SME. Ini terbukti apabila Nissan ALMERA baru-baru ini dinamakan sebagai penerima anugerah Best Value for Money Passenger Car 2012 pada Autoworld Car of the Year Awards 2012 (COTY). Sebagai tambahan, Nissan ALMERA turut dianugerahkan Jenama Paling Diutamakan (Most Preferred Brand) oleh The BrandLaureate-Master Awards 2012-2013 selepas diundi oleh kalangan pengusaha SME.

Sehingga kini, tempahan Nissan ALMERA terus menggalakkan. Tan Chong Motor Group mengambil segala langkah misalnya memastikan bahagian operasi bekerja sepanjang masa untuk memastikan penghantaran dapat dilakukan secepat mungkin kepada para pelanggan. Pada masa yang sama mengekalkan standard kualiti produk dan perkhidmatan cemerlang Nissan.

Silakan kongsi:

1 comment

    • kd on 14/02/2013 at 8:08 AM
    • Reply

    pasni lama2 msti naik jemu kan tgk almera bnyk kt atas jalan,

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.