Meledi: Berita Hangat Lagi Sensasi!

Image0033

Berita hangat lagi sensasi, baru-baru ini band indie baru nak naik, Pres Ban membuat persembahan sulung di Rumah Pena. Gila gempak, makwe-makwe semua dah bertanya mana nak jadi grupies. Venue diaorang main tu tak payah ceritalah, sesak! Pengawal keselamatan pun pening kepala nak handle crowd. Dengar kata dah ada agen nak bawa diaorang main konsert Mari Heboh! pula.

Sekian, rancangan gosip-gosip masakini. Jumpa lagi di episod Meledi yang akan datang.

Babai.

-Matpon-

Sumber: Mak Uia

Matpon

14 Comments

  1. gua tengah mkn nasi minyak ni?
    gua xlayan meledi ari ahd..
    klu awek gua lyn..

  2. jalan tar kampung
    Gua pun tak layan. Makan nasi jangan lupa Bismillah. Berhenti sebelum kenyang.

    T-Shirt 7 kolar
    Biasalah, band ni indie sampai kenderaan pun tak mau naik. Hijau katanya.

    smut liar
    Yelah. Betul juga kata-kata lu tu. Gua dah tutup tv ni.

    Tengah iklan.

    pp
    Cis. Nanti dah dapat taja syarikat prepaid jangan lupa daratan.

    carragher27
    Ada. Pom Pom bunyi kereta, kereta kecil warna merah, boleh ku bawa ke surau. Kereta keLISA namanya.

    Amacam, maskulin tak falsetto gua?

    ala lingkup
    Ish ish mana punye engrish lu baca ni. Lu jangan malukan engrish trifle 1 9.

    Firza
    Fury mana into dah sekarang ni. Bawa diri, tak puas hati vokalis je dapat surat pengkagum senyap. [secret admire].

  3. meledi ape nih? xde langsung gambo makwe bergurau sende..lu tau kan? wa skang ngan charlize theron matpon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *