Meledi: Berita Hangat Lagi Sensasi!

Image0033

Berita hangat lagi sensasi, baru-baru ini band indie baru nak naik, Pres Ban membuat persembahan sulung di Rumah Pena. Gila gempak, makwe-makwe semua dah bertanya mana nak jadi grupies. Venue diaorang main tu tak payah ceritalah, sesak! Pengawal keselamatan pun pening kepala nak handle crowd. Dengar kata dah ada agen nak bawa diaorang main konsert Mari Heboh! pula.

Sekian, rancangan gosip-gosip masakini. Jumpa lagi di episod Meledi yang akan datang.

Babai.

-Matpon-

Sumber: Mak Uia

Silakan kongsi:

14 comments

Skip to comment form

    • on December 13, 2009 at 3:56 pm
    • Reply

    gua tengah mkn nasi minyak ni?
    gua xlayan meledi ari ahd..
    klu awek gua lyn..

    • T-Shirt 7 kolar on December 13, 2009 at 4:03 pm
    • Reply

    Nie betul ke Geartinggi ni. Gua pun ninat band indie nie. Cayalah matpon.

    • smut liar on December 13, 2009 at 7:15 pm
    • Reply

    apa crita ni mat….
    takkn GT ada meledi gak kot…..
    laghooo….. mat

    • pp on December 13, 2009 at 7:18 pm
    • Reply

    Tapi kalau gear tinggi dapat taja dia punya tali karat tu, orait juga. Keh keh keh.

    • carragher27 on December 13, 2009 at 7:26 pm
    • Reply

    cerita pasal lisa takde ke mat?

    • ala lingkup on December 13, 2009 at 8:17 pm
    • Reply

    mat ,rancak DC 2 (rancak disitu)

  1. mane nak lwn fury….hah…

  2. jalan tar kampung
    Gua pun tak layan. Makan nasi jangan lupa Bismillah. Berhenti sebelum kenyang.

    T-Shirt 7 kolar
    Biasalah, band ni indie sampai kenderaan pun tak mau naik. Hijau katanya.

    smut liar
    Yelah. Betul juga kata-kata lu tu. Gua dah tutup tv ni.

    Tengah iklan.

    pp
    Cis. Nanti dah dapat taja syarikat prepaid jangan lupa daratan.

    carragher27
    Ada. Pom Pom bunyi kereta, kereta kecil warna merah, boleh ku bawa ke surau. Kereta keLISA namanya.

    Amacam, maskulin tak falsetto gua?

    ala lingkup
    Ish ish mana punye engrish lu baca ni. Lu jangan malukan engrish trifle 1 9.

    Firza
    Fury mana into dah sekarang ni. Bawa diri, tak puas hati vokalis je dapat surat pengkagum senyap. [secret admire].

    • on December 14, 2009 at 2:49 pm
    • Reply

    Ape citer nih Mat?

    • DD on December 14, 2009 at 4:43 pm
    • Reply

    meledi ape nih? xde langsung gambo makwe bergurau sende..lu tau kan? wa skang ngan charlize theron matpon…

    • dato k on December 14, 2009 at 9:58 pm
    • Reply

    ?

    • pendita_gila on December 14, 2009 at 11:07 pm
    • Reply

    aku nk jadi pengacara leh x mat??

    • azwan nbs on December 16, 2009 at 8:49 pm
    • Reply

    IDOP INDIE!!!!!!!!!!

    • wakaka on January 8, 2010 at 9:54 pm
    • Reply

    indie ke india?

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.