Mazda RX8: Macam mana nak kira ni?

Image0006

Image0007

Ish, asal gua nak pergi minum lalu jalan belakang ofis je asyik jumpa kereta ni. Pagi pun ada, tengahari pun ada. Semalam tade pula, sebelum semalam pun tade, seminggu sebelum semalam pun tade kereta ni.

Sejak gua main siku lipat dengan Mat Kacau gua dah berpatah arang dengan dia. Tak mungkin dia punya.

Mungkin owner RX8 ni tak tau gua ada Veyron. Besok kalau ada lagi motokar Hitam ni taulah gua nak buat apa.

Macamlah gua iri hati.

-Matpon-

Silakan kongsi:

22 comments

Skip to comment form

    • ala lingkup on November 19, 2009 at 8:39 pm
    • Reply

    apa brg rx8 keta purple blakang tu lg cara

  1. buat tak nampak da le…bkn susah pon..tak pon ko wat report polis lg senang..kalo bran curik je spoiler tu…le jual kat motor trader….kete purple tu sesat ke…buatan ngr mane tu…buruk sesangat…hohohooo

    • on November 19, 2009 at 11:15 pm
    • Reply

    rxLIPAN sape ni?
    jatuh hati la?
    krate smart,owner xpyh ckp la lagiiiii22222iiiii smart kn mat?
    mat ko jd spy ke?

    • Han on November 20, 2009 at 8:13 am
    • Reply

    buat pe la layan kete pondan ni???

    • hantukete on November 20, 2009 at 12:31 pm
    • Reply

    lu tarik kete ni sampai dekat rumah gua, gua tahula nak buat ape hahahahahahahahh

  2. ala lingkup
    Entahla, depan sikit ada LC, lagi cara.

    azwan nbs
    Hari ni dah tade. Mungkin cuak dengan gua. Otot ketul-ketul.

    jalan tar
    Gua bukan sepai, gua otot ketul-ketul.

    Han
    Mana lu tau pondan, pernah periksa jantina ke?.

    hantukete
    Hahahahahhahahahahahhahah.

    Malas.

  3. sedap bawak kereta ni….

    • strokeboi on November 20, 2009 at 5:20 pm
    • Reply

    c-rx-7-eleven, lg best…

    • dato k on November 20, 2009 at 7:22 pm
    • Reply

    pehal kecoh2 nie,
    gua da x paking situ lg lepas nie…

    • adal on November 20, 2009 at 7:43 pm
    • Reply

    biarlah dia, janji x kacau rumah tangga korang sudah

    • Jamil Butang on November 20, 2009 at 9:46 pm
    • Reply

    kalau hari cuti, gua drive rx8 gua kat trek.

    Need For Speed Shift kat xbox 360 pun jadik lah. layan…

    skarang tgh kumpul duit nak beli veyron..cash. apa barang trade in.. heheh

    • shukz on November 21, 2009 at 1:05 am
    • Reply

    haila 1.3 sahaja..tu pon nak kecoh ke?

    • on November 21, 2009 at 3:18 pm
    • Reply

    RX8 mmg dah dilahirkn hensom…

    • fdsanS on November 21, 2009 at 9:57 pm
    • Reply

    se3p pondan………..longlive fc+fd the legendary rotary. pepehal pn hakosuka lg best

    • on November 23, 2009 at 12:57 pm
    • Reply

    Ek eleh setakat 1.3 same ngan MyVi gua takde maknenyer nak dengki…har…har…harrrrr…..

  4. buruk! ..hensem lagi myvi aku

    • on November 25, 2009 at 12:56 am
    • Reply

    aku sokong….comel lagi myvi pinjam aku…

    • on November 25, 2009 at 1:00 am
    • Reply

    ko jeles ke mat ngn kete itam tu????je dah jatuh cinta……haaaaa

    • jawa's on November 25, 2009 at 4:59 am
    • Reply

    mat ko curik lambang dpn kat bonet tu…ley bubuh kat ex5 aku…hahahahahhaaaa

    • odie on February 23, 2010 at 2:03 am
    • Reply

    1.3 rotary kot…
    stakat wira turbo, xde hal la die nk kejar n tinggal xckup tiang…

    • kyuuroku on February 27, 2010 at 8:47 pm
    • Reply

    buat la stripe kt kete tueh..
    hahaha

    • mesin tebu on March 18, 2010 at 1:48 pm
    • Reply

    kalu kaler oren lagi lawa…

Leave a Reply to adal Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.