Mazda RX8: Macam mana nak kira ni?

Image0006

Image0007

Ish, asal gua nak pergi minum lalu jalan belakang ofis je asyik jumpa kereta ni. Pagi pun ada, tengahari pun ada. Semalam tade pula, sebelum semalam pun tade, seminggu sebelum semalam pun tade kereta ni.

Sejak gua main siku lipat dengan Mat Kacau gua dah berpatah arang dengan dia. Tak mungkin dia punya.

Mungkin owner RX8 ni tak tau gua ada Veyron. Besok kalau ada lagi motokar Hitam ni taulah gua nak buat apa.

Macamlah gua iri hati.

-Matpon-

Silakan kongsi:

22 comments

Skip to comment form

    • ala lingkup on 19/11/2009 at 8:39 PM

    apa brg rx8 keta purple blakang tu lg cara

  1. buat tak nampak da le…bkn susah pon..tak pon ko wat report polis lg senang..kalo bran curik je spoiler tu…le jual kat motor trader….kete purple tu sesat ke…buatan ngr mane tu…buruk sesangat…hohohooo

    • on 19/11/2009 at 11:15 PM

    rxLIPAN sape ni?
    jatuh hati la?
    krate smart,owner xpyh ckp la lagiiiii22222iiiii smart kn mat?
    mat ko jd spy ke?

    • Han on 20/11/2009 at 8:13 AM

    buat pe la layan kete pondan ni???

    • hantukete on 20/11/2009 at 12:31 PM

    lu tarik kete ni sampai dekat rumah gua, gua tahula nak buat ape hahahahahahahahh

    • on 20/11/2009 at 2:04 PM

    ala lingkup
    Entahla, depan sikit ada LC, lagi cara.

    azwan nbs
    Hari ni dah tade. Mungkin cuak dengan gua. Otot ketul-ketul.

    jalan tar
    Gua bukan sepai, gua otot ketul-ketul.

    Han
    Mana lu tau pondan, pernah periksa jantina ke?.

    hantukete
    Hahahahahhahahahahahhahah.

    Malas.

    • Firza on 20/11/2009 at 2:57 PM

    sedap bawak kereta ni….

    • strokeboi on 20/11/2009 at 5:20 PM

    c-rx-7-eleven, lg best…

    • dato k on 20/11/2009 at 7:22 PM

    pehal kecoh2 nie,
    gua da x paking situ lg lepas nie…

    • adal on 20/11/2009 at 7:43 PM

    biarlah dia, janji x kacau rumah tangga korang sudah

    • Jamil Butang on 20/11/2009 at 9:46 PM

    kalau hari cuti, gua drive rx8 gua kat trek.

    Need For Speed Shift kat xbox 360 pun jadik lah. layan…

    skarang tgh kumpul duit nak beli veyron..cash. apa barang trade in.. heheh

    • shukz on 21/11/2009 at 1:05 AM

    haila 1.3 sahaja..tu pon nak kecoh ke?

    • on 21/11/2009 at 3:18 PM

    RX8 mmg dah dilahirkn hensom…

    • fdsanS on 21/11/2009 at 9:57 PM

    se3p pondan………..longlive fc+fd the legendary rotary. pepehal pn hakosuka lg best

    • on 23/11/2009 at 12:57 PM

    Ek eleh setakat 1.3 same ngan MyVi gua takde maknenyer nak dengki…har…har…harrrrr…..

    • sepat on 24/11/2009 at 12:43 PM

    buruk! ..hensem lagi myvi aku

    • on 25/11/2009 at 12:56 AM

    aku sokong….comel lagi myvi pinjam aku…

    • on 25/11/2009 at 1:00 AM

    ko jeles ke mat ngn kete itam tu????je dah jatuh cinta……haaaaa

    • jawa's on 25/11/2009 at 4:59 AM

    mat ko curik lambang dpn kat bonet tu…ley bubuh kat ex5 aku…hahahahahhaaaa

    • odie on 23/02/2010 at 2:03 AM

    1.3 rotary kot…
    stakat wira turbo, xde hal la die nk kejar n tinggal xckup tiang…

    • kyuuroku on 27/02/2010 at 8:47 PM

    buat la stripe kt kete tueh..
    hahaha

    • mesin tebu on 18/03/2010 at 1:48 PM

    kalu kaler oren lagi lawa…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.