Mazda 2 Sedan dan Hatchback!

Mazda 2

Bulan lepas saya ada siarkan gambar Mazda 2 Sedan dan Hatcback. Untuk makluman sekutu, Baii sekarang ini berada di majlis pelancaran produk tersebut dari Mazda. Harga kalau rasa berkenan di hati:

Mazda 2 Sedan:

V Spec: RM 79,859

R Spec: RM 82,937

Mazda 2 Hatchback:

V Spec: RM 82,111

R Spec: RM 85,189

Klik untuk gambar Mazda2 Sedan dan Mazda2 Hatchback!

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

10 comments

Skip to comment form

    • wirahitam on 05/04/2010 at 11:44 AM

    no1…heheh

    • bawang on 05/04/2010 at 12:00 PM

    yup…hari ni Mazda2 launch kat puchong…

    pas nih ada Mazda roadshow kat one utama(new wing) bermula 07 april 2010

    • on 05/04/2010 at 3:19 PM

    Wahhh…tak la mahal sgt…agak2 boleh test drive tak?…dulu2 gua dah register nak test drive ford focus…last minit tak jadik plak…dorg boleh ckp dah cukup korum…hampehh…

    • sepat on 05/04/2010 at 3:26 PM

    berapa PS ni??

    • jelapangPadi on 05/04/2010 at 3:54 PM

    err..apsal mazda2 ni senyum luas sangat hah?…

    • kete_hitam on 05/04/2010 at 6:56 PM

    morah….

    • pelug on 06/04/2010 at 8:00 AM

    Bleh tahan dia punya harga…hehehe

    • on 06/04/2010 at 9:55 PM

    Yeah, this car smile at me and i smile back. Hi Mazda2, want go out drink?

    • ili zulkefly on 26/05/2010 at 9:05 PM

    wahhhhh…jatuh cintaaaa…<3

  1. kalau banding dengan ford fiesta mana lagi best
    tak tau aku nak pilih mana satu..haha

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.