Mari Berlumba Di Trek Kg. Gajah!

6(2)

Kawan saya yang bernama Azry dan Panjang mengajak anda semua yang berminat berlumba marilah bersama-sama kita berlumba di trek Kampung Gajah. Macam-macam ada, dari drag, sprint [bukan sama dengan drag ke ni Jee?] dan hari trek dianjurkan. Trek ini terletak di Dato’ Sagor. Dato’ Sagor ni pula terletak di Perak. Perak ni pula di semenanjung Malaysia, dulu negeri Perak ni masyhur dengan bijih timah.

Segala maklumat lanjut seperti yang tertera dalam poster di atas dan sesiapa yang nak bertanya juga, apa kata hubungi Azry di talian 016 344 3903 atau Panjang di talian 012 915 5520.

Selamat beresing. Matpon dah hilang untuk hari ke 312. Kalau tak dapat dikesan juga saya ingat nak buat repot Polis. Risau juga takut dia kena culik.

-Mak Uia-

Muhammad

15 Comments

  1. Sprint untuk RXZ xde ke
    kalau ade bleh lawan ngan RXZ Mat Kacau
    Mat Kacau lu ada bran…

  2. sprint tu musim salji la mak uia…bese ada dekat Tempoyang je….kampung PP….dulu masyhur jgk dgn timah tempoyang tu……

  3. sampai sini ko mengajak org aj, sori laa aku tak dapat join, kete lum power lagi, next time geng.. hehehe..

  4. gambar satria neo tu?
    idaman..
    klu bwk 4×4 bleh ke?
    Mat ko g mane?masuk sehati berdansa dgn mat kacau eh..

  5. Bawak 4×4 pun boleh bro! try je! Hahah.. Event terbahagi pada 3 dimana kita ada free run, CCT dan 300m Drag.. Jom la ramai2 memeriahkan acara, bleh merasa trek satu hari =D

  6. Perkhhh lu orang gua tade bukan main lagi eh kutuk2 gua.

    Sekeru Longgaq
    Apa kata lu bawak masuk RXZ tu dulu dalam rumah. Lu bawak pergi depan cermin. Lu tilik@cermin dulu puas2. Kalau bran tunggu gua simpang Jalan Istana.

    shah_mivec
    Lu kenal Ruud Gullit. Semalam gua tengok dia masuk berita. Dah pendek rambut dia sekarang.

    carragher27
    Ish gua tak buat kerja tu dah. Sekarang gua bekalkan pokok padi. Satu dunia makan beras. Kaya gua.

    Firza
    Patutla pipi beli baju sejuk bulu biri-biri.

    zero
    Perkh lu punya bahasa sedap ke main lagi, nak suruh gua mampus?

    epul
    Gua suspek Zero tade insurans. Bukan main lagi sound gua.

    wiradohc1.7
    Bila gua ajak? Lu cakap ngn gua ke? Lu sayang gua ke? Lu ajak gua pergi mana?

    jalan tar kampung
    Boleh. Lu bawa kain sembahyang sama. Solat jangan tinggal.

    Oklah ye kawan-kawan, jomlah kita solat berjemaah. Isyak awal sekarang ni. Babai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *