Majalah KERETA 130!

Majalah KERETA 13001

Keh keh keh. Gua tau lu orang sangap tak dapat lagi MK. Sebelum lu orang mengamuk kat gua ada baik gua bagi lu orang baca muka depan dulu. Kalau kedai rumah lu cakap tade lu kasi print jew tunjuk kat diaorang ok. Kalau nak beli direct dari gua jangan risau gua cas RM10 jew keh keh keh. Kalau lu orang nak taw lagi gua lari dari Bard ni dia interkom gua tak angkat.

Babai.

-Matpon-

Silakan kongsi:

20 comments

Skip to comment form

    • Sekeru Longgaq on 05/10/2010 at 8:38 AM

    Semalam aku pg cari kat area selayang,diaorg kata tak kuar lagi,
    last2 dia offer aku majalah mempelam,dia ckp gambar ngan cerita sama saja..

    • DaihatsuKancil on 05/10/2010 at 8:55 AM

    maner nih… kat tempat aku x sampai2 lg.. biaser awal jer sampai…

    • nYum on 05/10/2010 at 9:43 AM

    mat,nie van bai ke??hehehe…
    camni la aku suka..prihatin kat masyarakat mesia..anak ramai pun masih boleh layan modi..thumbs up geng KERETA..

    • C27 on 05/10/2010 at 10:45 AM

    harap2 mamak kat kedai tu tak bosan tengok muka gua hari2 tanya dah sampai ke belum..

    • cb400vtec on 05/10/2010 at 11:34 AM

    aaahhhh..gua da putus asa ngn majalah kereta,start bln ni gua nk bli majalah mempelam kuar sebulan 2 kali..on time lak tu kuar..mempelam best!!de pict tepi kolam..hua..hua…

    • pendita_gila on 05/10/2010 at 11:51 AM

    gua sampai kije parttime kdi buku la nk tggu mag ni kuar ekekeke

    • jatd on 05/10/2010 at 11:52 AM

    gua dah cari 2 negeri…aoasal x sampai lg……tolong……….kesangapan ku dah sampai tahap kritikal…….

    • belalang_kontot on 05/10/2010 at 12:17 PM

    whattt???mitsu space wagon?????????argghhhhh!!!!!

    • e-pi on 05/10/2010 at 2:06 PM

    mana mag kereta ni…da lama dah tunggu,slalu xsmpai 1hb dah ada…ni dah brape hari bln nie baii…kat area gombak xsmpai lg….padahal dkat dgn korg pnya ofis…BAII,ANTAR CEPAT CKIT!!!

    • keretamahal on 05/10/2010 at 6:24 PM

    wa da dpt
    hikhik

    • 5ruz on 05/10/2010 at 8:44 PM

    ni mesti kes distributor lemau ni anta g recond la distributor 2

    • ala lingkup on 05/10/2010 at 9:40 PM

    gua dah dapat…….

    • exJAVANESE on 05/10/2010 at 11:26 PM

    penang2…xsmpi lg nih!! jgn smpai aku g gombak, curik mag kt opis korg!! hahahahhahah

    • mat letrik on 05/10/2010 at 11:34 PM

    start 1 hb oct naik semak mamak kt kedai buku dayabumi tu…
    nasib arini aku tnye.. tros je ade… hohoho

    • Mus Kajang on 06/10/2010 at 8:57 AM

    Demn la korang.. Nak meniaga ke main2.. nasib baik gua dah dapat smlm.. dah 4 hari berturut2 gua gado ngan macha kat alamanda.. duit paking untuk 4 hari berturut-turut lagi.. duit minyak lagi.. bleh aku claim ngan korang ker..

    • sepat on 06/10/2010 at 9:12 AM

    errr.MK takmo terbit online magazine ker?? hehe so sucsribe aje bayar laa sket dalam rm2 ker so takde laa menggunung majalah kat stor tu.. bak kata orang ‘paperless’.. pikir2kan

    • Matpon on 06/10/2010 at 10:47 AM
      Author

    keh keh keh. Gua saspek saje buat lambat. Keje gua dah setel ok. Jgn tembak gua. Sape sangap lu org baca je online punya dgn bluehyppo ke apa tah. sekian.

    • sebarisTURBO on 10/10/2010 at 4:58 AM

    apasal kt area kl nie kuar agi majalah nie?

    • alibaba on 11/01/2011 at 9:54 PM

    isu ni aku dah sms kat mat kacau dalam ruangan sms pembaca utk keluaran bulan depan.entah kuar entah idak.aku pon x tau bila nk settle prob isu mjlh keta lambat kuar.aku rasa ni marketing strategy dia org kot.

    • hafiez on 25/10/2013 at 1:11 AM

    salam…. bro.. kwn nk cari da tak mane2 toyota owner club yg bro gt tau klu da bg info kt kwn k

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.